|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
21-01-2008, 14:02 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
Nihat tarihe geçti ! İspanya'nın gözbebeği haline gelen Nihat Kahveci, bir büyük başarıya daha imza attı. 21 Ocak 2008 12:00 Valencia’yı 3-0 yendikleri maçta bir gol atan, bir de gol attıran Nihatiçin, "Valencia’ya karşı futbolda gösterilebilecek her şeyi gösterdi" diyeyazan As, Türk futbolcu için "mükemmel" yorumunda bulundu."Real Sociedad’daki ilk yıllarına dönüş yaptığı" belirtilen Nihat’ın, ligdegeride kalan 20 haftada 11 gol attığı, La Liga’daki rekorunun, Real Sociedad’ta 2002-2003 sezonunda kaydettiği toplam 23 gol olduğu hatırlatıldı. Villarreal’in şu anda en golcü oyuncusu olan Nihat, aynı zamanda, 20 hafta içinde en fazla gol atan oyuncu olarak kulüp tarihine de geçerken, sadeceşu anda Atletico de Madrid’de oynayan Diego Farlon, Villarreal’de iken2004-2005 sezonunda bu başarıya ortak olabilmişti. La Liga’da gol krallığı yarışmasında Nihat’ın önünde 13’er golle Zaragoza’dan Diego Milito ve Getafe’den Luis Fabiano, 12 golle de Real Madrid’den Van Nistelrooy bulunuyor. Gazete, Nihat’ın La Liga’da 7. sezonunu geçirdiğini ifade ederek, "LaLiga’da oynadığı 158 maçta 69 gol attı. Şu anda çok formda ve takımı dalig, Kral Kupası ve UEFA Kupası’nı kazanmak için mücadelesini halensürdürüyor" diye yazdı. Öte yandan As, UEFA’nın internet sitesinde de Avrupa’nın en iyi kalecisiolarak seçilen ve son haftalarda yaptığı mükemmel kurtarışlarla takımınıngalibiyetinde büyük paya sahip olan Real Madrid’in kalecisi İkerCasillas’ı "haftanın altın adamı" olarak seçti.
__________________ | ||
|
21-01-2008, 15:11 | #3 | ||
gençsafran Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 | helal olsun son yıllarını ınsallah beşiktaşta geçirir ve burda beşiktaşta futbolu bırakır şimdi gelmesi imkansız kendi gelse bile kulubu yollamaz
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
21-01-2008, 17:42 | #5 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | VALLA NE DİYELİM ESKİ BİR BEŞİKTAŞLI İÇİMİZDEN ÇIKTI NEDE OLSA İNŞALLAH HEP DAHA İYİYE GİDERDE BEŞİKTAŞLILIĞINI ORALARDADA KANITLAR
__________________ [SIGPIC]http://img251.imageshack.us/img251/747/hakanbz9.jpg[/SIGPIC] | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |