|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
11-02-2008, 10:47 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
Real gol oldu yağdı: 7-0 İspanya Ligi'nde 23. hafta mücadelesinde lider Real Madrid, Estadio Santiago Bernabeu Stadı'nda konuk ettiği Real Valladolid'i gole boğdu ve sahadan 7-0'lık tarihi bir skorla ayrıldı. İlk yarısı da liderin 5-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Madrid ekibinin golleri 7. dakikada Baptista, 30 ve 37. dakikada Raul, 32. dakikada Arjen Robben, 43 ve 62. dakikada Guti ve 80. dakikada Drenthe'den geldi. La Liga'nın en golcü takımı olan Real Madrid bu karşılaşmada attığı 7 golle bu sezon attığı toplam gol sayısını 53'e yükseltti. Bu müthiş galibiyetin ardından Real Madrid puanını 56'ya yükseltip liderliğini sürdürürken, Valladolid 27 puanda kaldı. La Liga'da bugün oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle: A.Bilbao 1-0 Levante Espanyol 2-1 R.Huelva Mallarco 0-0 Almeria Osasuna 1-0 Zaragoza R.Santander 0-2 A.Madrid
__________________ | ||
|
11-02-2008, 13:17 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Maçı izlemiştim.Özellikle ilk yarıda real şiir gibi top oynadı valla.Adamları adeta futboldan soğuttular.Attıkça atıyorlardı,Allahtan araya devre girdide valladolidi kurtardı...İkinci devre de fazla atmayalım dediler herhal kasmadılar kendilerini.Yoksa skor çift haneyi bulurdu...Barça şampiyon olur diyordum ama gördüm ki bu real şampiyonluğu kaptırmaz... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |