|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
13-02-2008, 13:19 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
'Barcelona'ya gel Kaka' Barcelonalı Messi, Milanlı süperstar Kaka'ya Nou Camp’a gelmesini tavsiye etti. 12 Şubat 2008 17:13 Barcelona’nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, Gazzetta dello Sport’a verdiği röportajda Milanlı süperstar Kaka’ya Nou Camp’a gelmesini tavsiye etti. Röpotajda İnter’in kendisine yaptığı transfer teklifini değerlendiren Messi, ayrıca takım arkadaşı Ronaldinho’yu da savundu. İşte Messi’nin röportajından bölümler: Kaka Messi ilk olarak Kakà'nın büyük bir futbolcu olduğunu söyleyerek, "Onun benimle birlikte oynamak istediğini söylemesi beni çok memnun etti. Kesinlikle Barcelona’ya gelmeli,” dedi. İnter konusu Messi’nin bir zamanlar İnter’le adı anılıyordu ve başkan Massimo Moratti’nin oyuncuyu çok beğendiği biliniyor. Ne var ki 20 yaşındaki oyuncu Barcleona’da kalıp, kulübün sembol isimlerinden biri olmak istediğini söyledi. Genç yıldız, “Moratti tarafından beğenilmek gurur verici. İnter çok büyük bir kulüp ancak ben Barcelona’nın sembol oyuncularından biri olmak istiyorum. Her zaman söylediğim gibi buradan ayrılmak istemiyorum. Burada insanlar beni seviyor. Ben de Barcelona’ya kupalar kazandırmak istiyorum,” dedi. Ronaldinho Messi son olarak bu sezon çok formsuz olan takım arkadaşı Ronaldinho hakkındaki görüşlerini belirtti ve, "Bence sakatlığından dolayı performansı düştü. Sağlam olduğu zaman ondan daha iyi futbolcu bulamazsınız. O, dünyanın en iyi futbolcularından biri ve takımın ona ihtiyacı var,” dedi.
__________________ | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |