|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
30-09-2008, 20:30 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
Atletico Madrid bu sezona çok iyi bir başlangıç yapmasına rağmen, orta sahada yaşanan Birkaç sakatlığın ardından çıktıkları Sevilla maçında kendi evlerinde mağlup oldular. Bu durumda Atletico yönetimini hemen işin peşine düşürmüş olacak ki; İspanyol kulübü Grenoble'de forma giyen Fransız futbolcunun peşine düştü. Cezayir asıllı genç yıldız, oynadığı mevkide düşünülünce hemen 'yeni Zidane' olarak adlandırılmaya başlandı. Genç oyuncunun peşindeki devlerin listesi ise oldukça kabarık. Şu an için Sofiane ile ilgilenen kulüpler arasında Barcelona, Liverpool, Milan, Chelsea ve son olarakta Atletico Madrid var. Atletico Madrid yönetimi genç ismin transferini Ocak ayında bitirmek istese de Grenoble, oyuncusunu gelecek yaz aceleye getirmeden kendileri için en uygun fiyata satmak istiyor. Genç oyuncu ise bu konuda sorulan soruları, “Bu teklifler tabi ki beni mutlu ediyor. Fakat şu an Grenoble'nin futbolcusuyum ve bunları düşünmek istemiyorum” diyerek cevapladı. 3 sezondur Ligue 1'de takımına yardım eden oyuncu, bu sezon takımının orta sahadaki değişmez isimlerinden bir haline geldi. 4. sırada bulunan takımına geçen 7 maçta en çok katkı sağlayan isimlerden biri Cezayir asıllı genç orta saha Sofiane oldu.
__________________ | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |