|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
21-10-2008, 19:32 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
2007 yazında istemeye istemeye Liverpool’dan Atletico’ya transfer olan Luis Garcia, eski kulübüne karşı hala derin bir bağlılık duyuyor. Luis Garcia’nın Madrid’e transfer olduğu dönemde Fernando Torres de Liverpool’a gitmişti. Yarınki maçta Fernando Torres, sakatlığı yüzünden forma giyemeyecek olsa da Garcia sahadaki yerini alacak. Javier Aguirre’nin Garcia’yı oynatacağını düşünürsek, Garcia Atletico’ya transferinden beri ilk kez Liverpool karşısına çıkacak. İspanyol ekibinin kazansa bile, Liverpool formasıyla 30 gol atan Garcia, Pepe Reina’ya gol atmanın kendisini mutlu etmeyeceğini dile getirdi. Echo’ya yaptığı açıklamada, “Gol atmak hep hoşuma gider ve şu anda Atletico’nun futbolcusuyum. Kalbimde farklı hissedebilirim ve Liverpool’a gol atmaktan mutlu olmayacağımız üzülerek söyleyebilrim. Liverpool taraftarlarının geçmişe baktığında benim takıma olan katkılarımı takdir etmeleri beni mutlu ediyor. Geçen sezon oraya geri dönmek istediğim zamanlar olmuştu” diyen Garcia, gönlünde hala Liverpool olduğunu dile getirdi. Özellikle 4 Kasım’da Anfield’da oynanacak maçı iple çektiğini de sözlerine ekleyen Garcia, “Liverpool’daki maç benim için çok özel olacak. Ayrılırken taraftarlara veda edemedim sezon sonuna kadar sakattım. Anfield’da bir maça daha çıkacağım için çok mutluyum” dedi.
__________________ | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |