|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
17-03-2009, 10:14 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 56 |
Real Madrid'teki ilk başkanlık döneminde Zinedine Zidane, Ronaldo, David Beckham ve Luis Figo gibi süper yıldızları takıma kazandıran ve "Los Galacticos"u yaratan Florentino Perez'in önümüzdeki yaz göreve gelmesi durumunda Cristiano Ronaldo (Manchester United), Kaka (AC Milan), Steven Gerrard (Liverpool), Xabi Alonso (Liverpool), Fernando Torres (Liverpool), David Villa (Valencia) ve David Silva (Valencia) için kesenin ağzını açacağı iddia edildi. Bu isimlerin hepsinin birden alınmasının imkansız olduğuna değinen İspanyol Sport Gazetesi; ekonomik kriz içinde olan Valencia'nın Villa ve Silva'yı satmaya yanaşabileceğinin altını çizdi. Liverpool'un peşinde olduğu Aston Villalı Gareth Barry konusunda mutlu sona ulaşması durumunda Alonso'yu satabileceğini belirten gazete, Gerrard ve Torres konusundaysa fazla umutlu olunmasının hayal kurmak olacağını ifade etti. Manchester United'ın Ronaldo konusunda pazarlığa bile yanaşmıyor olmasına ek olarak Portekizli süper yıldızın da takımında mutlu olduğunu dile getirmiş olması Real'in yolunu tıkayan başka bir engel olarak değerlendiriliyor. Sport Gazetesi AC Milanlı Kaka konusundaysa daha umutlu konuşuyor. Brezilyalı oyuncunun hedefleriyle ters düştüğü için Manchester City'ye gitmek istemediğini iddia eden gazete, Real konusundaysa farklı düşünebileceğinin altını çizdi. | ||
|
17-03-2009, 12:25 | #2 | ||
saLLa Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 | bu transferler gerçekleşirse avrupada ingiliz takımlarının üstünlüğü sona erer çünkü c.ronaldo manU'nun gerard ve xabi de liverpool'un olmazsa olmazları.. bu takımlar her ne kadar dünyanın en iyileri olsalarda bu oyuncuların yerlerini doldurmaları çok çok zor..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
17-03-2009, 18:18 | #3 | ||
gençsafran Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 | el nino tores madrid ten nefret ediyo nasıl gidecek anlamadım imkansiz gibi görünüyo
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
17-03-2009, 18:46 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Bencede El NiNo Bırakmaz liverpool'u | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |