|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
29-03-2009, 02:12 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 16 |
Türkiye'yi 1-0 yenen İspanya'da, teknik direktör Vicente Del Bosque şunları söyledi.. 19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup maçında Türkiye'yi 1-0 yenen İspanya'da, teknik direktör Vicente Del Bosque, ''İstanbul'da, ilk yarıdaki gibi bir Türkiye bulursak zorlanırız'' dedi. Vicente Del Bosque, maçın ardından yaptığı açıklamada, geçmiş dönemlere oranla İspanya'nın daha durağan bir futbol oynadığını belirterek, bunu yorgun olmalarına ve Türkiye'nin iyi oynamasına bağladı. ''Sonucu hakettik'' diyen İspanyol teknik adam, ''İlk yarıda oyunu kontrol eden güçlü bir takımla oynadık. Gol öncesi oyun stilimizi biraz değiştirdik ve daha uzun toplarla oynamaya başladık'' diye konuştu. Del Bosque, Bosna-Hersek'in Belçika karşısında aldığı galibiyeti ''hiçbir süpriz yok'' diye yorumlarken, İspanya'nın gruptan çıkmayı garantilemesi durumunda konsantrasyonunu yitirmeyeceğini ve her maça kazanmak için çıkacağını bildirdi. | ||
|
29-03-2009, 12:28 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Açıkçası çok da hakettiklerini söyleyemem...Bizim girdiğimiz net bir pozisyon vardı, ama onların öyle bir pozisyonunu hatırlamıyorum, anca pas yaptılar işte, oyunu bizim yarı alanımıza yıktılar, hata yapmamızı beklediler, anca öyle duran toptan falan gol atabilirlerdi, öyle de oldu zaten...Berabere bitseydi maçın hakkı buydu denilebilirdi belki... | ||
29-03-2009, 12:51 | #3 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 36 | Siz hakettiniz ama biz haketmedik!!!ahh be nihatım onu nasıl atamadın ya arda sen o pozisyonu nasıl kaçırırsın...Olsun alnımız ak...İstanbula bekliyoruz sizi!!!.... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |