![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() |
Bu sezon hedeflerinin uzaklarında kalan AC Milan'da teknik patronluk görevi yapan Carlo Ancelotti'nin, sezon sonunda Real Madrid'in başına geçeceği haberleriyle ilgili kulüp 2. Başkanı Adriano Galliani'den açıklama geldi. AC Milan'ın yönetimindeki ağır topu Galliani, Corriere Dello Sport'a yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yüzde 99.9 ihtimalle bizimle olmaya devam edecek. Kadromuza yeni katacağımız oyuncularla ilgili çalışmalar, ligi nerede bitireceğimizin belli olmasından sonra başlayacak. Umarım Şampiyonlar Ligi'nde yer alırız. Ancelotti ve Real'in birlikte anılması beni endişeye düşürmüyor. Kontratımız 2010 yazına kadar devam ediyor ve Florentino Perez (Real Madrid'in eski başkanı ve şimdiki yeni başkan adayı) bana kendisiyle sadece arkadaş olduklarını söylüyor. Bana bildirmeden kesinlikle Ancelotti'yle transfer görüşmesi yapmaz. Tüm bu konuşulanlar, Ancelotti'nin Milan için doğru adam olduğunu ve bizim de kendisiyle uzun süredir çalışmaya devam ederek akıllı bir iş yaptığımızı gösteriyor." 2001 yılının Kasım ayından beri İtalyan ekibin başında olan Ancelotti, Serie A tarihinde bir takımı en uzun süre çalıştıran teknik direktör unvanını elinde bulunduruyor. 49 yaşındaki teknik adam, kırmızı siyahlılarda 2 Şampiyonlar Ligi, 1 Serie A ve 1 defa da Dünya Kulüpler şampiyonluğu yaşamıştı. Futboculuğu döneminde de Milan'la Şampiyonlar Kulüpler Kupası şampiyonluğu yaşayan Ancelotti, hem futbolcu hem de teknik direktör olarak Avrupa'nın en büyük kupasını kazanan 5 kişiden biri olarak tarihteki yerini almıştı. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |