|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
10-04-2009, 12:40 | #1 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 20 |
Real Madrid´in yıldız oyuncusu Jose Maria Gutierrez, hakkında çıkan haberlere isyan etti. Teknik direktör Juande Ramos ile sorunlar yaşadığı iddia edilen Guti, “Son dönemde benle ilgili konuşulanlara bakan biri adam öldürdüğümü sanacak. Ramos ile hiçbir problemim yok. Onunla çok candan bir ilişkimiz var” ifadesini kullandı. Uzun bir sakatlık döneminde sonra yeşil sahalara dönen Guti’nin, Real Madrid’in Malaga’yı deplasmanda 1-0 yendiği maçın bitimine 5 dakika kala Ramos’un direktifine rağmen ısınmayı reddedip, oyuna girmediği iddia edilmişti. Milli yıldız, bu konuyla ilgili de “Bırakın Malaga maçını kariyerimde hiçbir zaman böyle bir harekette bulunmadım” diye konuştu. | ||
|
10-04-2009, 23:46 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Düşüş yaşıyor.Umarım bir daha görmem kendisini bu forma altında.Hiç sevemedim seni,Guti
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
12-04-2009, 17:14 | #3 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 20 | ya iyi oyuncu ama realde işi yok bence | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |