![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
|    Yardımcı Admin  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 10   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    
 İspanya Futbol Federasyonu Rekabet Komitesi, La Liga'nın 32. haftasındaki Real  Madrid-Getafe maçında Getafeli Casquero'yu tekmelemesi ve Albin'e yumruk  atmasından dolayı Real Madrid'in Portekizli savunma oyuncusu Pepe'ye 10 maç ceza  verdi..    
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Futboldan men cezası bile verseler olurmuş        |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
|    Savaşçı Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ben en az 3 ay olacağını düşünmüştüm ama 2,5 ay denk geliyor ki yaptığı hareketin karşılığı bence daha fazla olmalıydı... Ve büyük kulüp dediğimiz MAdridin böyle bir adamı kadrosunda tutması kendilerine yakışmayacağını da düşünüyorum...    
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009  
				 Tecrübe Puanı: 52    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Bizimkiler Örnek almalı , Adam'a vurdu diye En az 10 Maç ceza.    Bizimkiler de Adam öldürse 1 maç ceza verirler. ![]() ![]() 
				__________________   Besiktasforum.NET  KayıpKentinYakışıklısı.  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    Kü...  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  
				 Tecrübe Puanı: 28    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     o futbolcunun lisansını iptal edip adam öldürmeye teşebbüsden içeriye atılması gerekir    
				__________________   "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı''  |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | |||
|    Savaşçı Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() ![]() 
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  |||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 22   ![]() ![]() ![]()  |     Az bence de.. 2. tekmesi adamın kafasına gelseydi şmdi kaç maç değil de muhtemelen kaç yıl yerdi diye konuşur olurduk..Tabi mapusu boylardı ozaman..     Resmen biçti, doğradı adamı..10 maçla kurtulduğuna sevinsin..Adam olsun Pepe..![]()  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |