![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Barcelona'nın İtalya'nın Roma kulübünde forma giyen Brezilyalı oyuncu Cicinho ile ilgilendiği iddia edildi. İddiaya göre Barcelona'nın Cicinho'yu Daniel Alves'in yanına transfer etmek ve sağ kanadını güçlendirmek istediği ve bunun için Brezilyalı futbolcu ile ilgilendiği söylendi. 2007 yılında Real Madrid'ten Roma'ya transfer olan Cicinho için Roma kulübünün 10 miilyon euro civarında bir bonservis bedeli istediği de yer alan iddialar arasında. Son günlerde sıkça dolaşan bir diğer söylenti ise 29 yaşındaki oyuncunun Avrupa'da mutsuz olduğuydu. Bu iddialar sonrasında GLOBOESPORTE'ye açıklamalarda bulunan Cicinho, "Barcelona'nın benimle ilgilendiğini basından öğrendim ve bana herhangi bir resmi teklif gelmedi. Barcelona gibi önemli bir kulübün bana teklif yapmasından dolayı çok mutluyum. Ama benim isteğim Brezilya'ya geri dönmek çünkü Avrupa'da mutlu değilim. 2 yıldır Avrupa'da oynamaya çalışıyorum. Sao Paulo başkanı Juvenal Juvencio ile konuşmtum fakat Roma kulübü gitmeme izin vermedi" ifadelerini kullandı. Buna rağmen Sao Paulo'ya geri dönmek isteyen Brezilyalı defans oyuncusu açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Söylediğim gibi herhangi bir teklif almadım ve şuan Roma'da en iyi performansımı sergilemek için çok çalışıyorum. Benim menajerim yok ama şuan bir arkadaşım işlerimi yürütüyor ve onunla henüz konuşmadım. Eğer Barcelona bana bir teklif yaptıysa bu herkes için çok iyi." Şu günlerde sağ dizinden önemli bir sakatlık geçiren ve toparlamaya çalışan Cicinho sakatlığı ile şu ifadeleri kullandı: "iyileşme sürecimin sonundayım. 20 gün veya bir ay içerisinde normal olarak oynayabilecek düzeye geleceğime inanıyorum."
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cicinho , Madrid'de Cicinho 'ydu , Barca'ya yarar sağlamaz kanısındayım
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |