|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
18-08-2009, 01:51 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 51 |
Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'ye Arjantin Milli Takımında oynaması için kulübü Barcelona'dan izin çıktı.Barcelona'nın genç yıldızı Lionel Messi Arjantin Milli Takımının Dünya Kupası elemelerinde Brezilya ile karşılaşacağı maçta forma giyecek ve kulübü Barcelona'nın İspanya La Liga'nın ilk haftasında oynayacağı Sporting Gijon maçında forma giyemeyecek. Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola yaptığı açıklamada, "Messi Barcelona için oynamak istiyor ama biz onun milli takıma katılmasına izin veriyoruz. Kendisi bu haftasonu Atletico Bilbao'ya karşı forma giyebilir fakat ben onu riske etmemeyi tercih ediyorum çünkü daha oynayacağımız çok maç var" ifadelerini kullandı. Bu sezon bir şampiyonluk kazanıp kazanmayacaklarına değinen Guardiola yaptığı açıklamada, "Umarım bunu bu haftasonu kutlarız. Şampiyonluk kutlamalarını asla kaçıramazsınız. Bundan daha önemli bir şey yok. Geçen sezon mükemmel bir başlangıç yapmamıza rağmen mükemmel bir sezom çıkardık. Her zaman düzeltilecek şeyler vardı ve biz de bu yüzden çok istekli bir takımız. Her zaman kaybedebileceğimizi bilecek kadar mütevazıyız" ifadelerini kullandı. Son olarak takımdaki genç oyunculara değinen genç teknik adam açıklamalarını şöyle noktaladı: "Yetenekleri yoksa diye endişeleniyorum fakat olay bu değil. Ben onlara şans vereceğim ve onlar da karşılığını verecek." "FABREGAS İMKANSIZ" Pep Guardiola, transfer döneminde kadrolarına katmak için uğraştıkları Cesc Fabregas ile ilgili açıklamalarda da bulundu. Barcelona ve Milan'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği Arsenal kaptanı hakkında Guardiola şu ifadeleri kullandı: "Arsene Wenger Kolo Toure ve Emmanuel Adebayor gibi iki önemli oyuncusunu sattı. Gerçekçi olmak zorundayız bu yüzden bu yıl Fabregas'ı almak imkansız." Barcelona'nın transfer planı ile ilgili konuşan Guardiola, "Şuanki kadrodan çok memnunum. Transfer dönemi hala devam ediyor ve bunun üzerinde çalışan ekibimiz var. Daha öncelikli şeylerimiz var ve 15 gün içerisinde son kadromuzu belirleyeceğiz" ifadelerini kullandı. Guardiola, Barcelona'daki geleceği şüpheli gözüken Henrique hakkında ise şu ifadeleri kullandı: "Atak ve defans kalitesi ile Henrique gerçekten ilginç bir oyuncu. Barcelona'da bir çok defans oyuncusu var, bu yüzden henüz ne yapacağımıza karar vermedik."
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |