![]() |
Pepe'ye 10 maç ceza! İspanya Futbol Federasyonu Rekabet Komitesi, La Liga'nın 32. haftasındaki Real Madrid-Getafe maçında Getafeli Casquero'yu tekmelemesi ve Albin'e yumruk atmasından dolayı Real Madrid'in Portekizli savunma oyuncusu Pepe'ye 10 maç ceza verdi.. |
Futboldan men cezası bile verseler olurmuş |
ben en az 3 ay olacağını düşünmüştüm ama 2,5 ay denk geliyor ki yaptığı hareketin karşılığı bence daha fazla olmalıydı... Ve büyük kulüp dediğimiz MAdridin böyle bir adamı kadrosunda tutması kendilerine yakışmayacağını da düşünüyorum... |
Bugün Fotosporun ilk sayfası süperdi.Pepe Fenerbahçeye Nistelrooy Gs'ye Deco Beşiktaşa:) |
Bizimkiler Örnek almalı , Adam'a vurdu diye En az 10 Maç ceza. Bizimkiler de Adam öldürse 1 maç ceza verirler. :D:D |
o futbolcunun lisansını iptal edip adam öldürmeye teşebbüsden içeriye atılması gerekir |
Alıntı:
|
biz maçlarda boks müsabakası izliyoruz 10 maç gibi bi cesaret gösteremiyorlar biz olsak cesaretlerinin en büyüğünü sergilerler |
Az bence de.. 2. tekmesi adamın kafasına gelseydi şmdi kaç maç değil de muhtemelen kaç yıl yerdi diye konuşur olurduk..Tabi mapusu boylardı ozaman..:) Resmen biçti, doğradı adamı..10 maçla kurtulduğuna sevinsin..Adam olsun Pepe..:) |
çok çirkin bir hareketti yaptığı..o tekmeler adama denk gelseydi hali nolurdu kim bilir..az bile vermişler cezayı..! |
Türkiye`de Saat: 04:44 . |