![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beckham için "2. Milano Seferi" iddiası!.. Başarılı oyuncunun menajeri Reuters'e verdiği demeçte; Serie A ekibi AC Milan'ın tecrübeli süper yıldızı Los Angeles Galaxy'den yeniden kiralamak istediğini iddia etti. İngiltere Milli Takımı'nın İtalyan menajeri Fabio Capello da; Beckham'ın 2010 Dünya Kupası Finalleri'nde İngiltere kadrosunda yer alabilmek için bu sezon Avrupa'da oynaması gerektiğini belirtmişti. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Los Angeles Galaxy'nin İngiliz süper yıldızı David Beckham; 2008/09 Sezonu'nda kiralık olarak oynadığı AC Milan'da çok güzel günlerinin geçtiğini ve yeniden Rossoneri formasını giymek istediğini dile getirdi. ![]() İngiltere Milli Takımı'nın İtalyan menajeri Fabio Capello'nun "2010 Dünya Kupası Finalleri'nde forma giymek istiyorsa bu sezon Avrupa'da bir takımda top koşturmalı" açıklamasını yaptığı tecrübeli süper yıldız David Beckham; İtalya'da Gazzetta dello Sport'a konuştu. 2008/09 Sezonu'nda kiralık olarak oynadığı AC Milan'da çok güzel günlerinin geçtiğini ifade eden Becks "Yeniden Rossoneri forması giymek istiyorum" dedi. Serie A deviyle yeni sezon için henüz görüşmediğini de dile getiren deneyimli oyuncu "Şu anda sadece antrenmanlara ve formasını giydiğim takıma odaklanıyorum. Ara transfer dönemindeyse Milan'la masaya oturacağım" dedi. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |