|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
26-02-2007, 13:31 | #1 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 |
Jimnastikçilerimiz’den Büyük Başarı 26.02.2007 10:22 Jimnastik Takımımız, Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen 12. Uluslararası Boston Cup Ritmik Jimnastik Şampiyonası’nda 2 birincilik, 1 üçüncülük alarak büyük bir başarıya imza attı. Amerika Birleşik Devletleri'nin Boston şehrinde 23-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenen turnuvada jimnastikçilerimiz, Gizem Oylumlu Büyükler Kategorisi'nde, Ezgi Bozdemir de Yıldızlar Kategorisi'nde Şampiyon olurken, Elif Naz Gedizşener ise Gençler Kategorisi'nde üçüncü oldu.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
|
26-02-2007, 17:50 | #3 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | tebriklerr...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |