![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alırsın kardesim ysın daha genc acele etme ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben tesekkür ederim yorumlar için ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beğenmene sevindim ahmet erkan krdsm ben tesekkür ederim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fıkra ve karikatür ilgi alanına giriyor Murat abisi... Öğleden sonra okuluna gitti,onun yerine ben cevapladım. ![]() O kadar acaip şekilde ders veriyorlar ki,evladım bilgisayarın başına ancak yarım saat,en çok bir saat geçebiliyor.Yılbaşı tatili için geldiğinde foruma girebilirse diğer karikatürlere da bakar.Bu arada oğlum sana ve İbrahim'e çok teşekkür etti. ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ne demek ablacım her zaman kardeşimiz için ve senin için yardıma hazırız ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
bade ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çok komiklermiş ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sağol krdsm | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |