![]() |
Biz Kadınların İsteği :) |
:Pp |
ahahhaha :D |
:D:D:D |
çok güzel ya :) |
:D:D:D |
Kadınları anlamak zor : ) |
ahauhau kadının yerı evıdır ne fazla yuz vercen nede fazla gezmesıne ızın vercen karnından sıpayı sırtından sopayı eksık etmıycen :D |
Alıntı:
oldu baskaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. sen benı tanımıon galıba...kı ıyı tanıman gerekıo allahım yaaa |
Alıntı:
Yavas Yavas Bana alıs allahım deıp gecıp gıtme :D |
Alıntı:
Alıntı:
ve arzu seni de böyle yapacaksın ki akıllan :D kskanma gereksiz yere bırak biraz rahat bırak :D sonra sana döner o zaten :D |
alla allaaaaaaaaaaaaaaaaa..... |
boyle kadınlarla evlilikmi gecer yaa dır dır dır valla doğan çok güzel bi konuya değinmişsin konu kadın dırdırı :D:D:D |
dogan abi baslıga bakınca biz kadınlar yazmısın acayip oldum be sen öle yazınca birden dedim dogan abim ne diyo :) ama süper :D:D:D:D |
konu kadınlar olunca maşallah hemen savunmaya geçiyosunuz ne alıp veremediginiz var anlamadımki insan tşk eder birazda siz meleksiniz sanki |
Alıntı:
herzamn diyorum erkeklerde bayansız ,bayanlarda erkeksiz yapamaz bu arada sırtından sopa demiş bi arkadas katılmıyorum bayanlara vurulmaz vuranlarada karsıyım sakası bile kötü |
Alıntı:
|
:D:D:D tşkler güzelmiş |
çok güzel |
çok güzel:laugh::laugh: |
süper ya :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
düşmeyin kardeşim bu tuzaklara gelmeyin galeyana:D |
koca gün otur otur sonrada gel sen evinin direğine bağrın.. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte... |
Alıntı:
|
çakacaksın böylerinin ağzına 2 tokat süt dökmüş kedi gibi olur :D |
Alıntı:
Burcu çıktı,Meltem bizden zaten...o zaman..haklısın be kardeş çakacaksın 2 tane:D |
comic :) |
Alıntı:
|
burdakiler alınacaksa bir kuvvette beni alsın yukarı:D..mümkünse uaylılar falan:D |
puhahahaha :D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
kadın dövse yeriymiş yani :D ben olsam yapardım :D dalgamı geçiyon sen falan derdim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yk gerçekten yapardım yni :D Bütün gün bu evin işiydi çamaşırıydı bulaşığıydı.Daha nasıl geçcek günüm.Sen sabah çıkıp gittiğin için hiçbişyden haberin yok derdim :D |
Alıntı:
|
haklı bir tepki gibi sanki:D |
kadinlarin isekleri bitse erkekler yerine getirecek ama nerde asla bitmez :):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:22 . |