![]() |
Gerçi Oktay Usta orkide yağları kullanıyor ama... :D Ay,reklam yasaktı galiba ya,pardon....:p.p:p |
http://www.oktayustam.com/images/Kom...u070109015.jpg:D:D:Dtesekkürler ablam :D +rep |
Teşekkür ederim Muratcığım..:) Bence de öğrendikleri bir işe yarayacak...:D En sondaki karikatüre de çok güldüm.Ben de her zaman bugün ne pişirsem diye düşündüğüm için...:D Bir de soruları kaydırmışım hocam çok komikti...:D |
Karnımızı doyurcaz ehueheuehue..Teşekkürler.. |
ablam benide yazdırsana şu yemek okuluna, en sevdiğim şey yemek pişirmek :p |
Tamam,Semracığım...Okula kayıt ücretli mi onu öğreneyim de...:D |
tamam ablam ücretli mi değil mi sen haber ver, açarız kesenin ağzını :D:D |
Aaaaaaaaa,olmaz öyle şey...Seni ben yazdıracağım okula,ücretini de ben öderim...:p |
bitanesin ablam... kayıt konusunda yardımcı olman yeter bana ablam:) |
Tamamdır Semracığım...Kayıt işini olmuş bil..:) Şaka bir yana ben 20 yıl kadar önce yemek kursuna gitmiştim.Çok eğlenceli oluyor. |
teşekkürler ablam.. :) gerçekten yemek yapması çok zevkli, insanı dinlendiriyor.. |
Kesinlikle Semracığım...Hele bir de yaptığın yemekler beğenildiğinde çok mutlu oluyor insan...Oğlum bile hamur açıyor,çok seviyor mutfak işini...Geçen hafta kek yaptı bize... |
:D:D:D:Dçok güzel...saolasın ablam... |
Sen de sağol Ozancığım...:) |
Orası öyle valla ablam... ne kadar güzel, Ahmet Erkan çok tatlı zaten :) |
Teşekkür ederim Semracığım...İlerde Allah sana da inşallah hayırlı bir eş ve evlat nasip eder...:) |
aminnnnn ablam aminnnn :p |
... ( silemedim :D ) |
Yemek buldun ye,dayak buldun kaç felsefe bu:D:D |
süpperler yaa tşkler.. |
Alıntı:
|
ohhh kimse görmemiş :D:D...gereksiz polemik olcaktı abla ondan boşuna merak etmeyin:D ama meraklı melahat sorup duruyo :D:D:D... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sebze yemekleri ve soslar konusunda öğretmeniniz ben ve İrfan Bey...:D Et pişirme Teknikleri dersinize İbrahim girecek...:D Ara sıcaklar ve mezeler dersi öğretmeniniz Veysel...:D Tatlılardan sorumlu öğretmen arkadaşımız sheker...:D Çorbalar dersinize kimin gireceği henüz belirlenmedi.:D Öğretmen olmak isteyen arkadaşlar cv'lerinizi bize ulaştırsın lütfen...:D Şu ana kadar okula iki kişi kayıt yaptırmak istedi.Semra ve Murat...:D Sayı onbeşe ulaştığında ilk sınıf açılacaktır.:D Unutmadan belirteyim,ilk dersimiz hijyen...:D |
yemek pişirmek güzelde ya bulaşıkları kim yıkayacak |
abla bende sordum sölemiyor :D:D |
kimmiş o meraklı melahat :D:D |
ablam ben tüm yemekleri biliyom, hiç zorlanmadan yaparım :D:D sosyal aktivite olsun diye kayıt yaptırdım :D:D baştan söleyim okulu birincilikle bitiririm :p bu arada makbule yemek yapmak kolay da bulaşıkları kim yıkayacak demiş.. Ozan yıkasın ablam :D:D ücretsiz kayıt yaptıralım onada, olmaz mı? :D:D |
olmazzz:D:D:D... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben sadece yerim :D:D gurmeyim ben :D:D:D... |
Alıntı:
O zaman okulumuzda müdür olarak göreve başla...:D |
ok ablam bana uyar :D:D:D:D başlıyorum....:D:D |
http://www.oktayustam.com/images/Kom...u070109010.jpg aynı ben ama ben yemek yapmayı bilmiyorum sadece bugn yumurtayı nasıl pişirsem üzerine çeçil peynirimi atsam diye kara kara düşünürüm yumurtayı çeşit yaparım alim ALLAH :D Hazel ablcım emeğine sağlık :) |
Teşekkür ederim Aydın... Bugün ne pişirsem,bugün ne pişirsem....ömür boyu bunu düşünüyoruz yahu...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:22 . |