![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | | 

|  |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. | 
![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|   |  
|    |  #1 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: May 2009  Yaş: 38  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    
 çekiyoruuumgülümseyin...      -hiii -sırıtın demedim gülümseyin -çekiyoruum çekiyoruum çekiyoruum çekiceeem çekmek üzereyim..... -Allah belanı versin hilmi -gülümseyin -ayh saçım nasıl -güzel.gülümseyin -yaa şapkamı taksam? -gülümse lan kadın gülümse -sen beni sewmiyosuun.. -Allahım al canımı -mumları üflerken fotonu çekicem hadi -tamam çektin mi? -pastayı yemeden önce mumlarını üflemeyi deneseydin çekicektim -dur dur atlama fotonu çekim .. çektiim. -yuppiiiuu -ayy ayyy kafasınımı çarptı o? -evet sanırım son fotosu oldu -cekıyorum -kanka dur bi saçım iyimi... -ii asım iii işte -harbimi -vallahi ii ya -ya bi jole süriyim geliim... -ya makinanın pili bitiyo... -uff i ozman tukur azcık elime de yapıyım iki dakkada... - nihat olm sen sema teyzenin yanına geç - hasan sen de gel şöyle öne doğru - gülten hala sen de bizim hanımın yanında dursan - çocuklar siz önde durun sizin boyunuz kısa - hah bi dakka - ya veli sen de nurten teyzenin yanına geçsen almıyo böyle makine - gülsün herkes gülün bakiiim - hah tamam bozmayın sakın çekiyoruuuuuum..çeeeeeek tim!  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 38   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     -mumları üflerken fotonu çekicem hadi      -tamam çektin mi? -pastayı yemeden önce mumlarını üflemeyi deneseydin çekicektim zuhahah ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 32  
				 Tecrübe Puanı: 26    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     -çekiyoruum çekiyoruum çekiyoruum çekiceeem çekmek üzereyim.....    -Allah belanı versin hilmi muaahhaahhh 
				__________________   .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥  |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009  
				 Tecrübe Puanı: 52    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ÜçyüzOtuzÜç     ![]() 
				__________________   Besiktasforum.NET  KayıpKentinYakışıklısı.  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |