![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() |
* Delinin biri Network'u bozmus, 40 süpervisor düzeltememis. * Şifreni söyleme dostuna, o da söyler dostuna. * Vakitsiz kilitlenen bilgisayar resetlenir. * Sabrın sonu resettir. * Yavuz virus, ev sahibinin bilgisayarını kilitler. * Duvaksız gelin, CD-ROM sürücüsüz PC olmaz. * Tuşa basmakla klavye eskimez. * Ummadığın program, makineyi kilitler. * Dağ dağa kavuşmaz, bilgisayar bilgisayar'a kavuşur. (Internet olayi). * Virüsünü soylemeyen anti-virüsünü bulamaz. * Virüs geliyorum demez. * Virüsle yatan program, kopyasıyla kalkar. * Virüs gelince back-up'ını aldın mı, 'simdi musait misiniz ?' diye sormaz. * Virüsün başı küçükken ezilir. * Virüs istedi 1 EXE, Allah verdi 2 EXE. * PC'in var mi derdin var. * Virüsü an, antivirüsünü hazırla. * Her virüsün bir program yiyişi vardır. * Yol sormakla, keyword aramakla bulunur. * Virüs, ferman dinlemez | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() | ![]() ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | biliyordum... ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | saol güzel okmuş ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |