|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
23-10-2006, 00:53 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 31 |
Vallahi darbukaya gerileyimde vurulaa vurula delineyim be ablam be, gencligimi yasamak nasip olmaya ya ;cingene Allah canimi alsin, surdan suraya gitmek nasip olmasin ki ;mahalle guzeli Allah belami versin, anam avradim olsun abi, yeminle abi, abi? ;abi sayisina oranla delikanli iki gozum onume aksin ki ben yapmadim ;ilkokul cocugu cennet yuzu gormeyeyim ;kofti imam cocugumu keserim ;gecekondu sahibi bana da ahmet demesinler ;mehmet; bak yalansa dünya alem şeyetsin. ;motor; yada ;Nonoş; allah kur an çarpsın ki ;abdestsiz namaz kılıcı; gelmişini geçmişini... ;tarihçi profesör; ölümü öp bak ;nekrofili; anam babam ölsün ki.... ;Hain Evlat Ökkeş; davul olayım e mi ;zurna; kutuplara düşeyim bak ;bedevi, bahtsız olamayanı; klavyem parçalansın ki... ;yazılımcı; yalanım varsa şeyetsinler ;hayat kadını; yalan söylüyosam zincirleme kaza yapiim ;demir bükey; microsoft batsın ki... ;bill gates; erkek olayım ki... ;duygu asena; tepegözüm önüme aksın ki ya valla bak!.. ;cyclops; ekmek kuran carpsin ;din dersinden cikmis ilkokul cocugu; ********im bah..;kro; yeminle ;duzenbaz; | ||
|
23-10-2006, 01:13 | #3 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | ben tek ''walla'' derim | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |