![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #901 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009  
				 Tecrübe Puanı: 17   ![]()  |     çok komikler yaa hele rockcı kedıye bayıldım     ellerine sağlık.
				__________________    Kanım TÜRK,soyum TÜRK,dünüm TÜRK,bugünüm TÜRK,ruhum TÜRK, duruşum TÜRK,bakışım TÜRK.TÜRK oğlu TÜRK üm.Hepimiz ermeniyiz diyenlere duyurulur.HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ. BİR ERMENİ ÖLDÜ ONBİNLER YÜRüDÜ. HER YIL BİNLERCE ŞEHİT VERİYORUZ HANGİNİZ YÜRÜDÜNÜZ!!! Konu M.m.m.m tarafından (21-01-2009 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #902 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #904 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009  Yaş: 38  
				 Tecrübe Puanı: 17    ![]()  |     cok  komiklerdi    paylasim icin tsk ....    
				__________________   Kosovali caki cilgin besiktasli  |  ||
|   |        |  
|    |  #905 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009  
				 Tecrübe Puanı: 52    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Sniper 'Lı Kedi Süper       Paylasim icin tskler. 
				__________________   Besiktasforum.NET  KayıpKentinYakışıklısı.  |  ||
|   |        |  
|    |  #907 | ||
|    İBO-KÜBY  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009  Yaş: 31  
				 Tecrübe Puanı: 17    ![]()  |     paylaşm için tşk.    
				__________________    ..HAYAT SEN KADAR GÜZEL OLMADI İBO'M..KÜBY-İBO 33-58  |  ||
|   |        |  
|    |  #909 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 32  
				 Tecrübe Puanı: 26    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ahah gzlmiş    
				__________________   .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥  |  ||
|   |        |  
|    |  #910 | ||
|    ςǿκ کε√díκ طę ∂ط í  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009  
				 Tecrübe Puanı: 17   ![]()  |     qünesLenn kedıLer harıka bayıLdım yaa pyLasım ıcın tskLer.    
				__________________   senı düşündüm dün akşam yine... kafam qüzeL içmişim yine.. sonra kendimi düşündüm durdum.. öLesim qeLdi senin uqruna... hani doLmabahcede yürürken.. hani fenere koyarken.. işte öyLe birşey....! BEŞİKTAŞK  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |