![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hhahahahah ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Erkek:Bu son mesajım.. bu işleri bırakacağım.. banlansam da beni sevecek misin Kız: lütfen yapma, banlanmanı istemiyorum, kaçalım buralardan E: Olmaz bir kere battık bu pisliğe, cevap vermedi sustu dedirtmem kendime K: haaayırr Teşekkürler meric süper gerçekten ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süpermiş ya ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
A : Mesaj hazır mı? B : Hazır.. rep hazır mı? A : Hazır.. mesajı görelim B : Olmaz önce repi görelim A : Repin yarısı şimdi yarısı iş bittikten sonra ------------------------------------------ A : Adamların bölümüme girmişler B : Senin adamların da bölümümde konu açmışlar A : Hakaret ve flooda rasladım Bekir! bir daha olmasın mekanımda B : Eksi reple şaka olmaz Nazmi abi.. şeytan doldurur ------------------------------------------- A : Bu son mesajım.. bu işleri bırakacağım lale.. banlansam da beni sevecek misin B : Muraat lütfen yapma, banlanmanı istemiyorum, kaçalım buralardan A : Olmaz Lale bir kere battık bu pisliğe, cevap vermedi sustu dedirtmem kendime B : Murat haaayırr ----------------------------------------- A : Admini bugüne kadar gören olmadı, yönetim odasından çıkmıyor. B : Biz sızalım abi oraya A : Olmaz Selim.. ellerindeki silah çok tehlikeli.. B : Bişey olmaz abi daha önce vuruldum, bir hafta sonra iyileştim ------------------------------------------ Goliath : Komik yazılar bölümünde reklam yapmışsın MaYdonoZ A : Abi valla diğer forumdan zorladılar. Üyeliğin elimizde banlarız dediler. Goliath : Al bu mesajı diğer foruma alıntı yap.. bir daha seni burada online görmeyeceğim anlaşıldı mı!! --------------------------------------------- A : şş bilader hayırdır MaYdonoZ : Reklam yapacaktım da A : Gel bakim buraya sen gel hele gel MaYdonoZ : Abi banı burnuma doğru tutma e abi gözünü seveyim tamam gidiyorum. -------------------------------------- A : Kimin adamısın lan sen MaYdonoZ : Yan forumdan gönderttiler beni. A : Al bu mesajı, diğer foruma 5er tane yolla. Bundan sonra sen onların değil bizim adamımızsın. --------------------------------------- A: Süleyman siz topice arka kapıdan girin.Biz Kemal'le ön kapıdan dalacağız. B: Tamam Sedat abi. A: Aman dikkat et rengini belli etme. B: Tamam abi içeriye mavi olarak giricem. ---------------------------------------- A: Abi Kırmızılar peşimizde saklanıcak bir yer bulmalıyız. B: Geyik bölümü var orda bizi bulamazlar ortalık yatışana kadar bir süre orada takılırız. A: Tamam.Repler sende değilmi. B: Bende abi çantanın içinde. ----------------------------------------- A: Selim abi şu topicin kilidini açabilirmisin? B: Ayıb ettin Osman kilitaçar Selim derler bu alemde bana. ------------------------------------------- A: Bir daha seni bayanlara özel bölümünün etrafında gezerken görürsem bacaklarını kırarım ulann! B: Abi orada senin manitanın olduğunu vallaha bilmiyordum. A: Yanlış yaptın Ramazan.Yanlış! B: Abi yapma dur. ------------------------------------------- A: Sökül repleri. B: Siz kimsiniz. A: Biz Kurt'un adamlarıyız bundan sonra buranın haracını biz kesicez çıkar dedik. B: Eyvaahh.Tamam abi başım üstüne.Buyur.. ------------------------------------------ A : Yöneticiyi ayarladın mı evlat? B : Ayarladım Necdet baba, 9. mesajı görmezden gelecekler, 2 repe tav oldular ----------------------------------------- A : Aha Karadavut geliyor, kaç B : Dur abi reklamları düşürdüm A : Bırak lan reklamı manyak mısın NoDRaC : Kaçmayın huleyyn B : Yakalandım abi beni bırak git ühühü Karadavut abi valla beni zorla üye yaptılar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ![]() A: Abi Kırmızılar peşimizde saklanıcak bir yer bulmalıyız. B: Geyik bölümü var orda bizi bulamazlar ortalık yatışana kadar bir süre orada takılırız. A: Tamam.Repler sende değilmi. B: Bende abi çantanın içinde. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | A : Yöneticiyi ayarladın mı evlat? B : Ayarladım Necdet baba, 9. mesajı görmezden gelecekler, 2 repe tav oldular ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzéLmiş saOL ![]() ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |