|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
07-09-2007, 16:25 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
---alo kule pilot öldü!!! ---hostes benim ona göre...yoksa inişine yardımcı olmam!!! uçak: pilot öldü ben ne yapacağımı bilmiyorum kule:sen kimsin?kendini tanımla? uçak:ben mi ayy nerden başlasam burcum başak adım ahu sarışınım 1.75 boyundayım.. kule:s.kecem boyunu söyletme adamı! şimdi karşıda kol var onu tut uçak:ayy o ne öyle şeye benziyo bu! kula:neye benziyo lan manyak karı ne diyosun anlamıyom hadi acele et irtifa kaybediyorsunuz uçak:ayy tamam tuttum kule:herkesin tuttuğu kendine uçak: +alo kule pilot öldü... -niye panik yapıyon olm, daha kalkmadınızki... +kule pilot öldü.... - abi yanlışlıkla doğru yeri aradın, burası karacaahmet, kaç kişisiniz abi uçakta, hemen yer ayırtayım.... -Aluuu aluuu kule sesim geliyır mııı *Pilota noldu lan -Ersiiinnn dayınla nası konuşuon *annaaa dayı napıyon ordaaa -Lan pilot hostesle işi pisirdi soora yardımcı hostes bunun karısıymış pilotu da hostesi de kendini de zikti *ooo keşke olsaydım ya eğlence varmış yengem nasıl -ii o da işte.... (30 sn. sonra uça endonezya yakınlarında düşeerrr ) -aloo, kuleee pilot öldüü -bkunu çıkardınız ama ha 1 saattir pilot öldü diyorsunuz, bi bk olduğu yok.. -lan valla öldü diyorum ya. -gebersin **** -senin gibi kuleye kule girsin e mi -ağzını topla efendi. admin tanıdıklarım var, sildiririm topici -alo kule pilot öldü +yardımcı pilot?? -oda öldü +noluyo lan?? -biz düştükte alıştırarak söliim dicektim, bi ben kurtuldum ---kule nbr lan.. Kule:sen kimsin olm. ---benim lan y..rr ğm tanımadın mı..ucak düşüyo haberin olsun.. kule:ulan önemli bişey zannettim.. ---naapak bir fikrin varmı? kule:yala pırasayı... uçak: dııttt dıttt kula ses ver türbülansa girdik ne yapıcağımı bilmiyorum kule:sen kimsin? pilot nerde? uçakilot hostesle işi pişirdi kabide kimse kalmadı bende aylak aylak dolaşırken buraya kadar gelmişim kula:wayy be o hostesde taş gibiydi helal olsun osman abiye uçak: hee bende beğendim hostesi diğerleri de fena değil... dıttttt dıttttt dıttttt
__________________ TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYANLARINDIR. | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |