|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
07-09-2007, 16:36 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
e: erkek k: kız e slm k slmda kimsiniz e ıı şey ben murat k hangi murat e dördüncü murat eueheu k defol __________________________ e slm naber k slm iii kimsin e benmi k yok arkandaki e ha o ercan k byyy e tüh be ercanın yüzünden engelledi __________________________ e ya nerdesin görüşmeyeli çok ayıp ediyosun ha k pardon? e tamam bi daha olmasın k sen de kimsin be defol __________________________ k msn adresimi nerden aldınız e ıı migrosda ucuzluk vardı toptan aldım e tüh be çevrim dışı oldu __________________________ k kimsiniz e talihine darılmış umutlara sarılmış sevmişte terk edilmiş bir gönül yorgunuyum(ferdi babadan alıntı yaptım) k böyle birini tanımıyorum by __________________________ k adresimi nerden buldun e ıı şey dün gece ak sakallı bi dede rüyamda bu adresi verdi k söyle o dedeye bi milli piyangodan sonra çöp çatanlığamı başladı e valla bende anlamadım k hadi sana tatlı rüyalar anca buluşursun ak sakallı dedeyle __________________________ k(yabancı kız) what is this e this is a book k my email?? e senin adresi wc de düşünürken buldum k sen türksün galiba e nerden bildin k ee türkün aklı ya kaçarken ya z.çarken neyse by __________________________ k kimsin e Allahın cooluyum k yapma ya hiç çekilmiyosun by __________________________ e slm ben ahmet k hangi ahmet e unutuldukmu yoksa k haa anteptekimi e eeevet o işte k amma kekmissin benim antepte tanıdığım yokki by __________________________ e slm ben mehmet ağa k hangi mehmet ağa e çizmeli kedinin ağası k nasıl yani e sarı çizmeli mehmet ağa işte k öylemi biz şehre taşındık ağalık kalktı by __________________________ k slm adresimi nerden buldunuz e googleden yav adamlar ne güzel yapmış aradığın herşey var k ben öyle kolay bulunmam e ozaman sen hintlisin k ne alaka e kolay bulunmuyasan bulunmaz hint kumaşısın ehuehe k hahaha çok komik msn em görmesin seni __________________________ e slm mailimi nerden aldın k benmi almışım sen kaydettin e ben kaydettim diye eklemen mi lazım hemen k ee sen bilirsin ozaman byy __________________________ k slm e slm k isim ne nerden e vayy direk mevzu ha k sana iylik yaramaz e dur gitmeee tamam tamam tüh gitti
__________________ TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYANLARINDIR. | ||
|
07-09-2007, 16:43 | #2 | ||
Moderator Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 | k(yabancı kız) what is this e this is a book k my email?? e senin adresi wc de düşünürken buldum k sen türksün galiba e nerden bildin k ee türkün aklı ya kaçarken ya z.çarken neyse by superr yaaaa.....
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/komikler/35894-msn-de-kiz-ekledikten-sonra-ki/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 06-02-2008 23:02 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |