|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
07-09-2007, 19:20 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
ROCKY - Rocky gardını al ! - Ulan şimdiye kadar niye vermedin ? - Rocky solunu kullan - Olmaz ben Tayyibe oy verdim - Edriyıınn edriyııın - Rocky yenge organizatörle kaçtı - Hüleeaaan ben sizin ... - Rocky okuyup adam olsaydın şimdi böle yumruk yemezdin! - Ya bi taktik ver be hoca be boşa konuşma! - Hişştt Rocky - Ne var? - Öylesine seslendim... - Argghhh! -Rockyy ! -Nee ? -Cevapsız çağrın var -Sırası mı şimdi bunun? MATRIX Morpheus : Neo kırmızı hapı mı mavi hapı mı seçiyorsun? Neo : Varsa bi A-ferin alim abi ben! Morpheus : Neo sen seçilmiş kişisin Neo : Ya ben abdest almayı bile bilmem ! Simith : Mr. Anderson... Neo : Yalnızca iş arkadaşlarım bana Mr. Anderson diyebilir... Neo : Neyin doğru olduğunu bilmiyorum... Sadece bir seçim yaptım ve denemeliyim Morpheus : Bununda d*tünü biz kaldırdık... Morpheus : What is the matrix ? Neo : Kaç harfli ? Morpheus : Dört Neo : Hmmm... Kahin: Kurabiye ? Neo : Hayır sağol Kahin : Almayacağını biliyordum Neo : İnat diil mi alıyorum işte Kahin : Bunu yapacağını da biliyordum Neo : Ulan seni bana kurayla mı verdiler ? Anons : Seçilmiş Neo acilen kumanda merkezine bekleniyorsunuz Neo : Oo iyi be seçilmiş diye her işe biz koşuyoruz gitmiyorum ulan... Anons : Neo ben Kahin lütfen gelir misin? Neo : Şimdi ne yaptığımı söylersen gelirim Anons : Saçmalıyorsun! Neo : Evet bildin geliyorum... STAR WARS - Aaaa Yoda sen misin? Yoda : Ne lan maymuna mı benziyoruz ? - Eh biraz Yoda: Dur ben seni duvardan duvara bi çarpayım... Luke : Han Solo yavaş kullan biraz midem bulandı Han Solo : Valla ışık hızındayım Luke basmıyorum fazla... Darth Vader : Neden hiç sevgilim yok yok benim - Son zamanlarda hiç aynaya baktın mı Darth? Luke : Lan oynamayın şu kılıçla olm bak şarjı bir dilim kalmış - Tamam lan yemedik malını... Luke : Babam nasıl biriydi Yoda ? Yoda : Senin baban bir melekti yavrum! Yüzüklerin Efendisi Gandalf : Frodo yüzükler nerede ? Frodo : Abi sıkışıktım kuyumcuda bozdurdum Gandalf : Neee ? Aragorn : Ben Arathorn oğlu Aragorn! -Baban ne iş yapıyo yavrum ? (tahminen orta dünyaya sızmış bir Türk)
__________________ TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYANLARINDIR. | ||
|
08-02-2008, 20:11 | #5 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 30 | Kahin: Kurabiye ? Neo : Hayır sağol Kahin : Almayacağını biliyordum Neo : İnat diil mi alıyorum işte Kahin : Bunu yapacağını da biliyordum Neo : Ulan seni bana kurayla mı verdiler ahahahha komik harbi
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |