|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
| 
 | |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. | 
|  | 
|  | LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|  01-03-2008, 22:31 | #1 | ||
| Banned  Üyelik tarihi: Nov 2007 
				 Tecrübe Puanı: 0   | 
 Evli bir ciftin ilk  gunki konu$malari: Damat: Ah! Nihayet ruya gercek oluyor!! Gelin: Senden ayrilmami ister misin? Damat: Hayir! Bu lafi bir daha asla soyleme! Gelin: Sen.. Bana a$ikmisin? Damat: Taaaabiki. Gelin: Beni terketmeyi du$unur musun? Damat: Tabiki hayir. Gelin: Peki bana bir opucuk verir misin? Damat: Evet hem yuzune hem gozune. Gelin: Peki bana bir gun vuracakmisin? Damat: Asla! Ben o tur erkeklerden degilim. Gelin: Sana guvenebilir miyim? Damat: Evet. Gelin: A$KIM. Ve aradan bir sene gectikten sonra yine aralarinda ayni soyle$i doner ancak ters bir $ekilde ( Metni a$agidan yukariya okuyun ) | ||
|   |   | 
|  | 
|  01-03-2008, 22:33 | #2 | ||
| Can't Forget  Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36 
				 Tecrübe Puanı: 31        | abi teşekkürler  aramızda bir sorun yok umarım  
				__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253   | ||
|   |   | 
|  01-03-2008, 22:36 | #4 | ||
| Banned  Üyelik tarihi: Nov 2007 
				 Tecrübe Puanı: 0   | kesinlikle hayır kardeş bir konu için tatlı canımızı üzmeye ne gerek var  | ||
|   |   | 
|  02-03-2008, 15:02 | #5 | ||
| tek aşkı beşiktaş  Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43 
				 Tecrübe Puanı: 30          | arkadaşım ben bu konuyu açmıştım bidaa nie açıyosun allah allah yaa sanki başka konu yok ayıp bee     : 
				__________________  Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
|   |   | 
|  07-03-2008, 14:03 | #9 | ||
|  Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35 
				 Tecrübe Puanı: 20   | güzlmıs   | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |