| 
 Alkollü araç kullanırken kaza yaptığı için sigortadan para alamayan bir kişi  yazıyor: "Kanımda 2.10 miligram alkol buldular ve bu yüzden para vermiyorsunuz.  İnsaf edin. Soruyorum size; insanin 8 litre kanında bu kadarcık alkol olsa, çok  mu?" 
 - Temkinli ve ileri görüşlü bir kişinin mektubu: "Arabamı birkaç  gün için arkadaşıma ödünç vereceğim. Ancak arkadaşım çok sakar ve beceriksizdir,  büyük bir ihtimalle kaza yapar. Böyle olursa bana ödeme yapar mısınız?"
 
 - Adam arabasıyla giderken bir bisikletliye çarpmış. Sigorta şirketine  yazıyor: "İtiraf edeyim ki, kimsenin gelip gelmediğine bakmadan kavşağa girdim.  Ama ne yapabilirdim, daha bir saat önce de oradan geçmiştim ve kimse yoktu."
 
 - Bir kaza bildirim tutanağından: "İleriye doğru çıkmak isterken öndeki  arabanın arka farlarına çarpıp kırdım. Tabii hemen geri çekildim. Ama geriye  giderken bu defa arkamdaki arabanın ön farlarına çarpıp onu da kırdım. Geçmiş  olsun demek için kapıyı açtığımda ise bu defa yandan gecen bisikletliye çarpıp  yere devirdim."
 
 - Ehliyetinde "gözlükle kullanır" ibaresi yer almasına  rağmen gözlüksüz olarak araç kullanan ve kaza yapan sürücü yazıyor: "Ehliyetimde  yazıldığı üzere, kaza sırasında gözlüklerimi takmadığım için bana ödeme  yapılmayacağını öğrenince çok şaşırdım. Sizi temin ederim ki, o bisikletliye  çarpmamda hiçbir kabahatim yok. Çünkü onu görmedim."
 
 
 
				__________________Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
 |