![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 

|  |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. | 
![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|    |  #1 | ||
|    ♥zєуησм♥  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |    
 Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum.     -Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) -Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. -Bundan böyle forumun adı dişi kartal -artık smileyler kel olmayacak -bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus.. -Erkek yöneticiler istemiyos -genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olurdu forum başlıklarını görür gibiyim -dişi kartal sevgili bulma merkezi tıklayın yalnız kalmayın -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -Banu ablanıza derdinizi anlatım -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kac erkek aldattınız? -Hiç bir erkege tokat attınızmı. smileys ler zaten ayrı bi hikaye olurdu :nasılsınayolsmileysi: :tırnaklarımıtörpülüyorumsmileysi: :kilomualdımsmileysi: :gözfarımakmışsmileysi: : pembepancurlubirevimizolacaktısmileysi: :bütünerkekleraynısmileysi: :aldatıldımsmileysi: :yaşasınkötülüksmileysi: :benfarklıyımsmileysi: :alışverişyapansmileys: yada :süreklikıyafetdeğiştirensmileys: -ALINTIDIR- 
				__________________   bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
|    Optik bArikAtı  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006  
				 Tecrübe Puanı: 22    ![]() ![]()  |     yazıların çoğu pembe olurdu      (Not:Bizim dişi  kartallar göz zevki için pembeyi siyaha boyarlar   ) |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]() ![]()  |     Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin.     tabi şekerim   umut tacirinden başlayalım önce 
				__________________   Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu  |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
|    Optik bArikAtı  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006  
				 Tecrübe Puanı: 22    ![]() ![]()  |     Allah Allah yargısız infaz      niye ben  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]() ![]()  |     İçimden geldi   nie banladıgımızın hesabını mı vercez .. ![]() 
				__________________   Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     yaa bunlar belki böle bişi aralarında yapmadı ne malum banlamak bizm erkelrin elindeyken bunları banlayalım yoksa bunlar bizii bu siteye bidaha almazlar sitenin önüne köpek bile koyarlar       zuhhahaha
				__________________   Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |