![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 

|  |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. | 
![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|   |  
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |    
 [color=darkorchid][center][size=5]Hülya Avşar-Sensiz kaldım    -Forumlar karanlık -Adminler üzerimde -Yine konularımla başbaşayım -Linklerim açılmıyor -Cevaplar avutmuyor -Admine küsmüş gönlüm yapayalnızım -Söyle bana paylaşım neden bu kadar zor -Adminler çekilmiyor -Konu açmak çok zor -Paylaşımla dolu günleri kalbime gömdüm -İmzamda kalan link silinmeyi bekliyor nakarat hep birlikte -Forumsuz kaldım inanki -Bilgisayarıma gün doğmuyor -Günahım neydi admin -Kilitlerin çekilmiyor -Konuma girmeden acılarım tükenmiyor -Kilitledin sildin admin -HİÇ Mİ İÇİN YANMIYOR...!!! -------------------------------------------------------------------------- ADMİNDEN YAKINMA -ismi lazım değil beni o admin yakti, -ismi lazım değil konumu kilitleyip kapattı -ismi lazım değil döküldü rep puanlarım -yerden yere vurduğun paylaşımımın -HEESABINII SORACAĞIIIIIIIM!!! ADMİNLİKTEN YAKINMA -bakmadığım konu paylaşım kalmadı -paylaşımsız gündüzüm gecem olmadı -vermediğim rep puan kalmadı -ADMİNİİM DOSTLARIM ADMİİNİM ADMİİİN!!! ------------------------------------------------------------------------ Semiha Yankı-Seninle bir dakika Forumla bir dakika umutlandırıyor beni adminler siliyor canım imzamdaki linkleri adminler acımasız gibi konu açmak 1 dakika paylaşım 1 ömür sürer kilitlemek 1 dakika paylaşım yapmamız 1 dakikada bitti adminler konumu canım 1 dakikada kilitledi ------------------------------------------------------------------------- Çemberimde gül oya -Forumumda gül oya -Paylaşamadım doya doya -Konuları arıyorum -Linkleri saya saya -Banla beni kıyamam seni -Admin idim soldum -Üyelere ibret oldum -Linklere karşı dururken -Paylaşıma hasret kaldım -Banla beni kıyamam seni __________________ 
				__________________    Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu gulname tarafından (06-05-2008 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     Arka taraf hazırmıyız hep beraber         teşekkürler süper ya  |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 55  
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Arka taraf hazırrrrrr!!! Süpeeerrr yaaaa...    Bu arada avatarın süper olmuş Onur ![]() 
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    BeŞiKtAşKımM..  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 52   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     cok gzl saol paylasım için..    
				__________________   Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:)  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  
				 Tecrübe Puanı: 40    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Çemberimde gül oya    -Forumumda gül oya -Paylaşamadım doya doya -Konuları arıyorum -Linkleri saya saya -Banla beni kıyamam seni -Admin idim soldum -Üyelere ibret oldum -Linklere karşı dururken -Paylaşıma hasret kaldım -Banla beni kıyamam seni : ![]() ![]() ![]() ![]() 
				__________________   Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET .........   |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
|    Eye For An Eye  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 41    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    ![]() ![]()  güzel... |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
|    Can't Forget  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |      ADMİNDEN YAKINMA    -ismi lazım değil beni o admin yakti, -ismi lazım değil konumu kilitleyip kapattı -ismi lazım değil döküldü rep puanlarım -yerden yere vurduğun paylaşımımın -HEESABINII SORACAĞIIIIIIIM!!! hahaha en sevdiğim şarkı ne hale gelmiş ![]() 
				__________________   ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253   ![]()  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |