|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
05-06-2008, 22:30 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 39 |
Vallahi darbukaya gerileyim de vurula vurula delineyim be ablam be, gençliğimi yaşamak nasip olmaya ya (çingene) Allah canımı alsın, şurdan şuraya gitmek nasip olmasin ki (mahalle güzeli) Allah belamı versin, anam avradım olsun abi, yeminle abi.. abi? (1 sayısına oranla delikanlı ) İki gözüm önüme aksın ki ben yapmadım (ilkokul çocuğu) Cennet yüzü görmiyim (kofti imam) Çocuğumu keserim (gecekondu sahibi) Bana da ahmet demesinler (mehmet) Bak yalansa dünya alem şeyetsin (motor ya da nonoş) Gelmişini Geçmişini... (tarihçi profesör) Ölümü öp bak (nekrofili) Anam babam ölsün ki... (hain evlat ökkeş ) Davul olayım e mi (zurna) Kutuplara düşeyim bak (Bedevi, bahtsız olamayanı ) Klavyem parçalansın ki... (yazılımcı ) Yalanım varsa şeyetsinler (hayat kadını ) Yalan söylüyorsam zincirleme kaza yapim (demir bükey) Microsoft batsın ki... (Bill gates) Erkek olayım ki... (Duygu Asena) Tepegözüm önüme aksın ki ya valla bak.. (cyclops) Ekmek kur’an çarpsın (din dersinden çıkmış ilkokul çocuğu) Şerefsizim bah.. (kro) Yeminle (düzenbaz)
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
|
05-06-2008, 22:33 | #2 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 69 | Vallahi darbukaya gerileyim de vurula vurula delineyim be ablam be, gençliğimi yaşamak nasip olmaya ya (çingene) bu ne yeminmiş ya
__________________ | ||
06-06-2008, 10:16 | #5 | ||
ah mine'l-aşk Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 | süper yeminlermiş
__________________ Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
06-06-2008, 22:16 | #7 | ||
tek aşkı beşiktaş Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 29 | Allah canımı alsın, şurdan şuraya gitmek nasip olmasin ki (mahalle güzeli) ben bunu çok kullanırım yaa
__________________ Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
06-06-2008, 22:49 | #9 | ||
Kü... Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 27 | ben bunLarı hiç kulanmıyom favorim ekmek SEni çarpsınki
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
08-06-2008, 21:12 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 39 |
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |