![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| ♥zєуησм♥ ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | pusucukurt arkadaşım 1-değil sen kadir inanır gelse o iş olmaz ben hakkınzdan gelirim alayınıza isyan ![]() 2-papağan bilee sizden romantiktir 3-laf yetiştirma bakiim bi bayana ![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | ||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
kızım sana bişeyi itiraf edecem sen bu kafayla evlenemezsin evd ekaldın erkek bir bayandanda romantiktir ama gerektiğinde Bir erkeğin romantizmi sevdiğiyle yanyana olamsıdır.. bir kadınınki mum ışığında yemektir bence erkeğinki daha guzel baız şeyleri aabrtmasanız hayat daha guzel olacakta ![]() | |||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ben ewde kalcaksam ohooo sen nolcan merak ediorum bu çeneyle ![]() wala ben çok az romantik erkek tanıdım ewt sizin romantizminz yan yana kurtlar wadisi pusu izlemek yanında olmaktan kastın buysa ![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | |||
| | |
| | #4 | |||
sevgilinle sahilde yurumek bir romantizimdir yemekt emhuabbet etmek bir romantizimdir kısacası ne yaaprsna yap yanyana olmak bir romantizimdir... romantik olsak ne işe ayrıyo orasını anlamadım pek bir kzı içni oakda rşiri yazdım ne oldu hiçbişey.. sırf fıstı kistedi antepten fıstı kalı pgötürdüm ne oldu : hiçbişey kızlar romantizim istiyo yapıldımmı karşılık göstermiyo erkek anca palyaço oluyo ne gerek var | |||
| | |
| | #6 | |||
sizin enb asit oalrka nitelendirdiğiniz birşeyi yapmak inç ibile ço kdolanıyo bu erkekler sen iseviyoru mderiz böyle kuru kuru olmaz de rçiçek istersiniz çiçek alır geliriz deriz bu şekildede olmadı şöyle yapın dersiniz sizin istekleriniz hi çbitmez hiçbi zaman yetinmesini bilmessiniz.... bana biekr esöyle yaa hangi kadın gelipte bir erkeğe çiçek alıp sen iseviyoru mdmeiştir... Tarihte bitane örneği yoktur ne erkekelr çiçek bekliyemezmi??? hep kendiniz hep kendiniz ya siz??? otur gel keyfim gel birşeyi istiyosanız ilk öcne kendiniz yapınki birşekild eakrşılığını versin erkek hiçbieşy yapmassınız anca şunu yapmadınd ersiniz yaptıkalrımız gözünüze bile batmaz... kadının kabu letmesiyle bi gün geçmesi sadec eogunde erkeğin yaptıgı dunya adka reşy vardır ama hiçbi kız bunun farkında olamz şunu yapamdın der ... | |||
| | |
| | #7 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #8 | |||
ama hayatımda hep öyle oldu oyüzden biraz zoruma gitti yaa | |||
| | |
| | #9 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |