![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bişey aklıma geldide ankaraya kız arkadaşımın yanına gitmiştim eimde çiçek buluşmaya çiçeği uzattıgımda bana direkd ediği ben bu çiçeği nası ltaşıyacam utanırım dedi..çiçeğ isallıya salllıya sallıya gezdi dökülüyodu içinden parçalar verirmisin dedim çiçeği aldı mdirek çöpe attım... bazen o kadar düşnücesizce davranıyoki çoğunuz karşındakini nasıl kırdıgın farketmiyosunuz ve o durumda bile birşeyler bekliyosunuz...bizdne bekliyonuz bide garip | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
♥zєуησм♥ ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
eğer genellemeyle knşcaksak ohoo.böle yargılamalara bi bşlarsa kızlar baya çatışma çkr her iki cinsin artıları eksileri war ki frkndaysan konuda kızların eksi yanları bu kdr byütmeye gerek yok sanki ne dersin ![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne varmış kadınlarda alla alla ![]() ![]()
__________________ nikini bile görmek istemiyorum oturum açmasan iyi edersin maillerim sana ağırmı geldi engelledim seni afedersin ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şimdi buna bir bayan cevap verdiğinde söylediklerinin doğru olduğunu ispatlamış olacaksın değil mi ? ![]() ![]() ![]() Kelimelerle öyle güzel oynuyorsun ki,tebrikler üstad ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olur,oluuuuurrr ![]() ![]() ![]() ![]() Kavga başlatmaya niyetim yok,beni yanlış anlama iki iki dört ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
ama muhtemel bir kavgayı engelledin abla ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | x = y ................................................ol sun x² = x.y............................................eşi tliğin her iki tarafını 'x' ile çarptık. x² - y² = xy - y²..............................her iki taraftan 'y²' çıkardık. (x + y).(x - y) = y.( x-y )...............sol tarafı çarpanlara ayırdık, sağ tarafı 'y' parantezine aldık. ( x + y ) = y.....................................( x - y )'ler sadeleşti. x + x = x..........................................x = y olduğundan, 2.x = x..............................................'x' leri topladık. 2 = 1 ................................................'x ' ler sadeleşti. 3 + 2 = 1 + 3....................................her iki tarafa '3' ilâve ettik. 5 = 4................................................. .buradan, 5 = 2 * 2.......................................'4'ü, '2*2' şeklinde yazdık. bu hesaba göre 2kere 2 beş eder dört değil ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |