![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #131 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
..millet sana dur derken yok ben gidecem bana bişey olmaz dersen ne erdem kalır ne ... mesela![]() | |||
| | |
| |
| | #132 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #133 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hayat pamuk ipliğine bağlıyken bizde bu konuyu sadece nokta ile bağlayabiliyoruz abla ...elden bişey gelmez![]() | ||
| | |
| | #135 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sizi Allah kahretmesin emi ? O nasıl bir avatardır öyle Meltem ve explorer İkimiz bir üye gibi olduk derken bunu mu kastetmiştiniz ya Explorer çok feminen bir avatar olmuş ona göre...bu aralar doğada yaşam falan derken herkes kafayı yedi herhalde ![]()
| | |
| | #136 | |||
...üyeliklerimizi birleştirelim dedik ...ben dedim benim avatarım güzel meltem dedi benimki kendisi çok megolomandırda ...bende çözümü bunda buldum ..demokratik gayet![]() | |||
| | |
| | #137 | |||
Özür,özür özür diliyorum...Maksadını aşan bir cümle olmuş ya Demek istediğim kadının fendi durumları var ya seni yenmiş gibi Meltem'in avatar kısmı daha dikkat çekmiş sanki Ağırlığını koy,avatarın dörtte üçlük kısmını sen kullan ![]()
| | |
| | #138 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu arada hangi konularla zıvanadan çıktın yahu ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #139 | |||
...yapacak bişey yok ...meltemin avatarı varsa kaşifin göbeği var ...ağırlığımı koyarım yani![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |