![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 7/24 açık olacak cebim merakta bırakmam sizleri sevgili ablacım ve arkadaşlarım ... Dediğim gibi pilavdan dönemem ben çok severim ondan dolayı ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Arkadaşım ben konunun aslını öğrendim.. kene değil muhabbet seni biryere göndermiyoruz valizini boşalt ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Şimdi çıkıyorum,oğlum başımın etini yedi,PC'de oynayacakmış.Akşama görüşürüz,gelişmelerden haberdar edin beni ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ahanda geri geldim...Yolda başımdan geçenleri anlatayım sizlere arkadaşlar... Çantamı sırtıma vurduğum gibi bizim Kemo ile ( Kemo benim düldül olur yanlış olmasın ) Yola çıktık... Da bayır dere ova ırmak şelale be varsa hepsiciğini aştık ve Keneler diyarına ayak bastık... Tabii o kdar yol gittik haliylen acıkdık ve susadık ![]() Selamın aleyküm emmi , dedi... Bende Ve aleyküm selam dedim gardaş.. Kene ; - Ne işin vardır buralarda senin dedi ... Bizden korkmuyormusun didi, Bende ; - sizden neden korkayım ki dedim,, Benim kim olduğumu biliyorsun mu sen dedim... Kene ; - Kimsin ki sen , bende dedim beşiktasforum net sitesinin bir üyesiyim dedim Forum arkadaşlarım Burcu , Explorer ve ablaların ablası alpler ablanında ayrıca siz değersiz mahlukatlara selamları var siz ne demek istediğimi anlaşmışsınız dedim...Tabii Kene bunu duyunca nasıl tırstı nasıl korktu önce korkudan 3,5 sonradan 33333,5 atmaya başladı ve saatte 390 km hız ile oradan uzaklaştı ![]() Yani durum bu arkadaşlar bu keneler sizlerden neden bu kadar tırstılar bilmiyorum ama beni korumak için gösterdiğiniz çabalarınıza hem minnettar hem müteşekkir olduğumu bilesiniz ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (16-06-2008 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen neyin yapmasını istiyorsan o yaptı explorer kardeş ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
zaten başkan olan kene onlardan dı yahu...çok feci korktu sizlerden diyorum daha ne diyem teşekkürler... ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |