![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #51 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İğne iplik yanında mıydı ? Malzemeler de benden olursa ücrete tabidir ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| |
| | #52 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ...ben aslında "bana layık göre göre mitolojik bir kadınımı layık gördün,yaşımamı gönderme var" demenizi bekliyordum ve ona göre cevap oluşturmuştum kafamda ama.. ...gelin adayıda güzelmiş![]() | ||
| | |
| | #53 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | canın sağolsun ablacım.. Hemen isviçredeki off-shore hesaplarımdan sana 4.568.218.475,89 € hesaba eft yaparım ödeşmiz sayılırmıyız ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #54 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Klavuzu Zeyna olanın gelini güzel olur ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #55 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben patron olursam aynısını yapacam ama adamlara uydu bağlatıcam bi işe yarasınlar bari işçisat 1 ![]() | ||
| | |
| | #56 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu ne hız ya,muhasebeci olarak benim hesabıma ne düşmüştü acaba? ![]()
| | |
| | #57 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senin hesaba düşen ablacım 4.568.218.475,89 € cuk ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #58 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ohh be abla ...sonunda bu sorunu aştık o zaman ...ben rahat olamıyordum ne desem yaşımamı gönderme yapıyorsun diyordun kasılıyordum ...cidden gelini güzel olur ...kendinden çirkinini getiripte gelin diye almaz heralde ...o yüzden illaki güzel gelin seçmek için muhteşem bir jurisiniz![]() | ||
| | |
| | #59 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
...paraları isviçrede tuttuğunuza göre karanlık işler çevireceksiniz![]() | |||
| | |
| | #60 | |||
Ablana güven ,benden ala jüri olmaz ![]()
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |