![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
korkarım tabii.. konuyu geyik olsun diye açtım maksadım kötü değildi ki benim ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aslan Evet küçük aslancık, sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok! Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası, sen en iyisi kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım.... Ben yarattım bu dünyayı, Bir de dönse etrafımda!. Her dediğim hemen olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yay Her şeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tiptir. Yeteneksizliğini de başka türlü örtemez. Şahsiyetsizdir. İşsiz güçsüz insanlar bu burçtan çıkar. Aptal da denilebilir. İşi gücü aylak aylak gezmektir. Çoğu Yay burcu zaten alkoliktir. Zaten seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat... Maceradan, maceraya, Koşmak asıl işim benim Toplarım hep ilim, irfan, Bilgeliktir şanım benim... ulan bu ne ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aslan Evet küçük aslancık, sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok! Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası, sen en iyisi kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım.... Ben yarattım bu dünyayı, Bir de dönse etrafımda!. Her dediğim hemen olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun... çok doğru çok ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Konu alpler tarafından (18-06-2008 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne diyor bu Müzeyyen Senar,Kaşif ? ![]() ![]() Bunu Sibel Can'da yorumlamıştı ya,neden o kadar eski bir santçıyı tercih ettin ? ![]() Gerçi engin müzik bilgilerinizden faydalanmak beni ziyadesiyle memnun etmektedir efendim. ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
![]() ![]() bencede abla evlendirin beni ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |