![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #101 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ev de senin olsun,tapuyu da vereyim ,kurban olayım yapma ya ![]() Burcu ne olur dön kızım bak abin de üzmüyor artık seni...Öncelik senin be kızm ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| |
| | #102 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Dabi dabi ![]() Kıvır,kıvır aşağıdan yukarıdan : Mirkelam ![]()
| | |
| | #103 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bende onu diyorum işte abla ..size taktik sökmez ya ...Yunanistan taktiği uygulasam denize dökersiniz,Avusturya taktiği izlesem kuşatırsınız ..dikkat ederseniz ikinize çemkirmiyorum hiç ...ceddin deden neslin baban pek kahraman Türk milleti orduların pek çok zaman vermiştiler dünyaya şan (Osmanlı Mehteran Takımı) ![]() | ||
| | |
| | #104 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
grk yok.Ben gittim.Hadi kolay gelsin.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #106 | |||
![]()
| | |
| | #107 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
söylemek istediğim tek şey damarınıza basıldığında Allah Allah nidalarıyla denize dökecek kapasiteye haiz olduğunuz düşünmemden ibaret efenim ![]() | |||
| | |
| | #109 | |||
Gerçi bu cümlede öyle anlamlar yüklü ki Benden size sonsuz sevgiler efendim ![]()
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |