![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- sallanıyoruz! + evet - halaa sallanıyoruz!! + evet - oha lan halaa sallanıyoruz!!! Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi - oha lan hala sallanıyoruz!!! god size bir titreşim gönderdi - sallandık + evet bu kafadan bi 4.7 vardır - oha lan yok okadar taş çatlasın 3.7 + yok yok iyi salladı 6.3 bu - sende iyi salladın bak şimdi + sallanıyoruz galiba. - seni seviyorum ulan müge o dallama sana layik değil..!!! + durdu galiba - ben çıktım canım... + Sallanıyoruz.. - Haa + Deprem oluyor nan.. - Geçmiş olsun, az önceki smileyi tekrar yollasana kaydedicem onu + Allah belanı versin Fuat + Sallandın mı? - Sallanıyorum.. + Ben de. Ne yapsak? - Arkamıza yaslanıp, sandalyeye sıkıca tutunabiliriz.. + Tamam.. Hadi 1,2,3 + Deprem oluyor - Farkındayım.. Korkuyorum.. + Ben kendimi çevrimdışı göstericem.. Buralardayım ama - Nan kitaplık üstüme doğru geliyor + Kenara çekil o zaman.. Hadi ben kaçtım + vayy dostum bu msn nin yeni sürümü mü? - ne açıdan? + attığın titreşimi hissediyorum! - yaa ne demessin 4.7 salladı oraları de mi? - Lan deprem oluyoo + Abartma lan alt tarafı bi titreşim attık. - sallandık mı? + sallandık - dur ben sana sarkı göndereyim gönderiliyor... "ankaralı namık salla salla salla titret''
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | - sallanıyoruz! + evet - halaa sallanıyoruz!! + evet - oha lan halaa sallanıyoruz!!! Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi - oha lan hala sallanıyoruz!!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | - sallandık mı? + sallandık - dur ben sana sarkı göndereyim gönderiliyor... "ankaralı namık salla salla salla titret'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla geldi başıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | + sallanıyoruz galiba. - seni seviyorum ulan müge o dallama sana layik değil..!!! + durdu galiba - ben çıktım canım... ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | hheheheheh teskkerler
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/komikler/66304-msndeyken-deprem-olursa-xd/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
PHPDug - ??? | This thread | Refback | 29-06-2008 23:01 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |