|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
| 
 | |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. | 
|  | 
|  | LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|  | 
|  11-07-2008, 17:15 | #1 | ||
| AyNaKoLiK  Üyelik tarihi: Dec 2007 
				 Tecrübe Puanı: 28        | 
 yıldız tilbe- seni o sanmıstım  hande yener - üzgünüm o kadın ben degilim celik - afedersin izel - eyvallah berksan - öpüşelim mi petek dincöz- git işine kenan dogulu- bir kereden hiçbirsey olmaz gülben ergen- kandıramazsın beni çelik - benimle evlenir misin kayahan - neden olmasın gülben ergen- teşekkür ederim tan - rica ederim bomb - sen hic sevdin mi hülya avsar - sevdim tarkan - kimdi kutsi - sana ne i. tatlıses - haydi söyle sezen aksu - adı bende saklı ebru gündeş - erkeksen söyle seda sayan - o kendini biliyor özcan deniz - yalvarırım i. tatlıses - sabuha a. nur yengi- ay inanmıyorum ajda pekkan - o benim dunyam petek dinçöz- zevksiz sende Dj Yılmaz - Bir Kere Versen Nolur Yani Kenan Dogulu - Olmaz Candan Erçetin - Neden Yıldız Tilbe - Arkadaşımın Aşkısın İsmail YK - Allah Belanı Versin 
				__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum..   | ||
|   |   | 
|  11-07-2008, 18:13 | #3 | ||
|  Üyelik tarihi: Mar 2008 
				 Tecrübe Puanı: 20    | çok ii yaa saol..    
				__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
|   |   | 
|  11-07-2008, 18:15 | #4 | ||
| Adanalı Melike   Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35 
				 Tecrübe Puanı: 27       | çok gzlllll=) | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |