![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | : 7 Gün içinde öleçeksin : ulan ben seni o yedi gün içinde 7 kere kerker üstüne 7 sigara içer yedinen yetmişe yettiği kadar yetişmediği yerde 7 yerinden 7 defa deler deliklere 7 tane zeytin sokar 7 kişiye o zeytinleri yedirir : abi sen bu telefon konuşmasını unut aramızda kalsın : hahh şöle ipnatör seni bu ne yaa böle ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| |
| | #12 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süper ya Herkes rep vermiş ben aşağı kalamam [/quote]t$k edrmm ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #13 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rica ederim,güle güle kullan ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | heheh süpermis,zamnnda film izlenirken bu esprilerin bircoğu çevremizde yapıldı ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #15 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() güzelmiş...saol... | ||
| | |
| | #17 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | : 7 Gün içinde öleçeksin : hamam böçeğimiyim lan ben ne öldürüon gelde öldür gel delikanlıysan şimdi gelin adam çağırmaca yok teke tek bizim mahallede hadi bekliom delikanlıysan gel lan......... çok güzel olmuşş akşam vakti güldürdün ya allah da seni güldürsün bari rep verim +rep ![]() ![]() | ||
| | |
| | #18 | |||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aminn cümlemizi in$allah....saolasınn.... ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |