![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adaya düşülmesinin 2. günü hava o kadar güzeldir ki sanki önce ki gün olan fırtına burada gerçekleşmemiş gibiydi … Güzel havanın da etkisiyle ekip sabah kalkmakta zorlanmaktadır… Sabah erkenden kalkan Burcubjk önce milleti uyandırmak istese de sonradan bu fikrini şakaya çevirme planları yapar…. ![]() Alpler Abla : Günaydın burcu erkencisin… Burcubjk : Evet abla uyuyamadım yaa LL …Sana da günaydın … J Alpler Abla : Evet beni de uyku tutmadı aslında … Kum da yatmak zormuş baya bir… Burcubjk : Evet ortopedik yataklarda yattık dan sonra özellikle ![]() Alpler Abla : Çok oldu mu kalkalı… Diğerlerini de uyandıralım mı acaba… Burcubjk : Yok bende 15 dk. önce kalktım… Biraz daha uyusunlar bence saat daha erken… Alpler Abla : Erken mi ![]() ![]() Burcubjk : Sahi ya saatimiz de hiçbir şeyimizde yok LL Alpler Abla : Üzme kendini alışacağız buradan kurtuluncaya kadar pes etmek yok… Burcubjk : Evet haklısın abla kartallara pes etmek yakışmaz JJ günaydın köyün delisi . Köyün delisi : Günaydın burcu günaydın Alpler abla J Alpler Abla : Sana da günaydın canım…. Ekip artık diğer konuşmalardan olsa gerek teker teker uyanmaya başlarlar…. İçlerinde uyumaya devam eden havalı explorer ve black kalır… Sheker : Günaydın herkese …. Tuba_hayat_bjk : Günaydın…. Herkesin günaydın merasimi bitince ekip Explorer havalı ve black’ i kaldırma çabalarına girer… Sevil1903 : Üzerlerine su dökelim ne dersiniz J Semra : Olmaz çocuklar dünden sonra çok yorulmuşlardır o büyük geziden sonra özellikle JJ Earthquaker : Kardeşlerimi rahat bırakın dokunursanız kapışırız ![]() ![]() İkibirabirçerez : Yaa ben bir şey diyeceğim ama korkuyorum …. Canım nasıl bira çekti şu anda bilemezsiniz… Metin : Benimde canım çekti sen öyle diyince …. J
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |