![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Seni unutacağımıza sigaraya başlarız be desem yalan olur. Orda aklına bile gelmeyeceğine inanıyorum,sağlıklı yaşayacağız adada ya...![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #2 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ne unutacam seni yoldaşım ayıpsın... Hem unuttum demek hatırlamaktır bu yüzden senin iş olmaz canım yoldaşım... Hem bir araştırma neticesinde insanların temiz havası olan yerlerde sigarayı çok daha hızlı bıraktıkları bahsediliyordu... Gel sen bu fırsatı kaçırma ve bırak şu mereti... ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #3 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | açtığım konudan belli oluyo sanırımm ![]() ![]() ![]() duman sız hayat istiyoruz ![]() ![]() ....ama forever duman..((grup olann ![]() ![]() ![]() ))
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kurtulduğuna dua etmiyorsun da,düşündüğün şeye bak... Cık,cık,cık Veysel de senin gibi,sigara yoksa beni öldürün diyordu.![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beni de zaten veysel kurtarıyodu ![]() :![]() alpler ablacım bu gece şükür namazına kalkcam zaten şükretcem yaşadıımaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ölmek kötüymüşş... orda suyun içinde 24 saat canım çıktı benimm ![]() ![]() ![]() :ama kedi misali 9 canlıyım ma$allah... ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
beni de unutmazsan sevinirim canım dua ederken ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayıpsın ederimm... ![]() ![]() ![]() ![]() bi ara büroma uğrayınn :![]()
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangi büroda dua ediyorsun ya Benim bildiğim dua için özel mekanlar gerekli değildir ama Nasıl bir duadır bu ? ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dedim yaa dualarımda keramet varr ![]() ![]() ![]() bi diliyosun bin geliyooo... ![]() ![]() ![]() büro açcam bende... paraya para dememmm ![]() ![]() :
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | |||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | açık adresi ver sen... ben ilk patenle oradayım ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |