|  31-07-2008, 16:58 | #1 | 
  | Banned 
				 Tecrübe Puanı: 0  |  |   Hayvanın turşusunu kurdular |  |  
  Salatalık veya biber turşusu olur da hayvan turşusu da  neyin nesi...   Salatalık veya biber turşusu olur da hayvan turşusu olur mu demeyin...  İngiliz sanatçı Hirst, zebra, boğa, yunus kadavralarından 130 milyon dolar  değerinde turşu yaptı bile. 
  BİR  DE SATILIĞA ÇIKARDI
 İngiliz sanatçı Daniel Hirst ölü hayvanların  kadavralarından yaptığı turşuları 130 milyon dolara satılığa çıkardı.  Çalışmalarında ölü hayvanları formaldehide yatıran ve bu uygulamayla kadavranın  henüz ölmemiş hücrelerinin sağlam kalmasını sağlayan Hirst, bir çeşit mumyalama  sanatını yapıyor.
  Son çalışması 'Beautiful Inside My Head Forever' ile yeni bir  çalışmaya imza atan Hirst'in 223 tasarımdan oluşan sergisindeki turşular,  İngiltere'nin başkenti Londra'daki Sotheby's Müzayede Evi'nde satışa  çıkartılacak. Açık arttırmada koleksiyon için biçilen değer ise tam 130 milyon  dolar.

__________________ ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!   | 
  |   |   |