|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
| 
 | |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. | 
|  | 
|  | LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|  06-08-2008, 20:39 | #1 | ||
| AyNaKoLiK  Üyelik tarihi: Dec 2007 
				 Tecrübe Puanı: 28        | 
 Selam holozoik beslenen insan  - Sanada selam ototrof seni. -Azot döngüsünde fotosentez yapar gibi görünüyorsun haberin var mı ? -Sende Eseysiz üreme sonucundan cıkmıs gibisin ben sana söylüuor muyum ? -Senin gibi azot döngüsüne benzemiyorum ama.. -Biraz daha konusursan seni carpanlarına ayırmak zorunda kalıcam ama. -Bende seni bilesenlerine ayırırım hic sorun degil. -Bi dene o zaman senin parabolünü alır permütasyon yapıp ekok’unu bulurum beni sinir etme.. -Seni karmasık sayı yaparım :@ -Senin x bilesinini alır y ile carpar 2 katını alır sonrada bölerim :@ -Bisey mi dedin ?? -Zııııtt Endoplazmik Retikulum Haha. -Kimyasal tepkime gibi karısık olmasana .. -Suanda kütle korunumu durumundayım sanane.. -Ortamın basıncı düstü senin yüzünden. -Sen basıncta mı bilirdin seni kenarortayını bulmadan sus. -Dişli çarka dönüsüp seni öldürmek istemiyorum.. -Sürtünme kuvvetim ve ortalama hızım düstü .. 
				__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum..   | ||
|   |   | 
|  | 
|  06-08-2008, 20:43 | #2 | ||
| Banned  Üyelik tarihi: Nov 2007 
				 Tecrübe Puanı: 0   | çok keyifli teşekkürler  | ||
|   |   | 
|  06-08-2008, 20:54 | #3 | ||
| Since 1903  Üyelik tarihi: Nov 2007 
				 Tecrübe Puanı: 19    |   : 
				__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
|   |   | 
|  06-08-2008, 21:03 | #4 | ||
| Dişi Kartal  Üyelik tarihi: Feb 2008 
				 Tecrübe Puanı: 18   | -Senin x bilesinini alır y ile carpar 2 katını alır sonrada bölerim :@  -Bisey mi dedin ?? -Zııııtt Endoplazmik Retikulum Haha.     burası çok güzelll 
				__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;)   | ||
|   |   | 
|  06-08-2008, 21:12 | #5 | ||
| CaSPeR  Üyelik tarihi: Feb 2008 
				 Tecrübe Puanı: 20     |   eline saglık 
				__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
|   |   | 
|  06-08-2008, 21:51 | #8 | ||
|  Üyelik tarihi: Mar 2008 
				 Tecrübe Puanı: 20    |   saol 
				__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
|   |   | 
|  07-08-2008, 07:37 | #9 | ||
| Dişi Kartal  Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55 
				 Tecrübe Puanı: 70             |       Sen de sayısalcı mısın Elif ?  
				__________________  | ||
|   |   | 
|  07-08-2008, 08:36 | #10 | ||
| Savaşçı Kartal  Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45 
				 Tecrübe Puanı: 48             | güzeldi    
				__________________  Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |