![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
♥zєуησм♥ ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
o zaman ben başkayım hötte wız gelir tırıs gider ![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya bence bayanların öle herdakka beni seviomusun die sormaları bana biraz saçma gelio tmm sölenmeyecek değil ama yani her dakka erkekleri bulantırsak eerkekler başka yerlerde arıolar ondan sonrada nie aldattı oluo erkekler sıkılmaya gelmez ![]() ![]()
__________________ nikini bile görmek istemiyorum oturum açmasan iyi edersin maillerim sana ağırmı geldi engelledim seni afedersin ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | anasının karnından henüz doğmadı ölebi tip ![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
insan duymak istiyo sayın beyler bazı erkekler gibi mekanik yaşıyamıyoruz ilşkiyi ama sizide anlıyorum mekanik yönünüz ağr bastığı için normal ![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
O zaman sen bir papağanıs ev bence çünkü aynı sözü durmadan bir tek papağan tekrarlar amacına ulaşırsın ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | pusucukurt arkadaşım 1-değil sen kadir inanır gelse o iş olmaz ben hakkınzdan gelirim alayınıza isyan ![]() 2-papağan bilee sizden romantiktir 3-laf yetiştirma bakiim bi bayana ![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
kızım sana bişeyi itiraf edecem sen bu kafayla evlenemezsin evd ekaldın ![]() erkek bir bayandanda romantiktir ama gerektiğinde Bir erkeğin romantizmi sevdiğiyle yanyana olamsıdır.. bir kadınınki mum ışığında yemektir bence erkeğinki daha guzel ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
ben ewde kalcaksam ohooo sen nolcan merak ediorum bu çeneyle ![]() wala ben çok az romantik erkek tanıdım ewt sizin romantizminz yan yana kurtlar wadisi pusu izlemek yanında olmaktan kastın buysa ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |