![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
rica ederim dobrayımdır her zaman ![]() ![]() kimseye güvenemiosun artık :S
__________________ nikini bile görmek istemiyorum oturum açmasan iyi edersin maillerim sana ağırmı geldi engelledim seni afedersin ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
♥zєуησм♥ ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
aşk herşeye rağmen güzel.bi söz war töwbe ettiğim kdr denize taş atsaydım üsküdardan beşiktaşa yol olurdu die ![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 38
amin canım ama sen ne kadar değer versende karşındaki sana o değeri veremiosa işte senin bittiğin andır :S
__________________ nikini bile görmek istemiyorum oturum açmasan iyi edersin maillerim sana ağırmı geldi engelledim seni afedersin ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sizin enb asit oalrka nitelendirdiğiniz birşeyi yapmak inç ibile ço kdolanıyo bu erkekler sen iseviyoru mderiz böyle kuru kuru olmaz de rçiçek istersiniz çiçek alır geliriz deriz bu şekildede olmadı şöyle yapın dersiniz sizin istekleriniz hi çbitmez hiçbi zaman yetinmesini bilmessiniz.... bana biekr esöyle yaa hangi kadın gelipte bir erkeğe çiçek alıp sen iseviyoru mdmeiştir... Tarihte bitane örneği yoktur ne erkekelr çiçek bekliyemezmi??? hep kendiniz hep kendiniz ya siz??? otur gel keyfim gel birşeyi istiyosanız ilk öcne kendiniz yapınki birşekild eakrşılığını versin erkek hiçbieşy yapmassınız anca şunu yapmadınd ersiniz yaptıkalrımız gözünüze bile batmaz... kadının kabu letmesiyle bi gün geçmesi sadec eogunde erkeğin yaptıgı dunya adka reşy vardır ama hiçbi kız bunun farkında olamz şunu yapamdın der ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
♥zєуησм♥ ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bişey aklıma geldide ankaraya kız arkadaşımın yanına gitmiştim eimde çiçek buluşmaya çiçeği uzattıgımda bana direkd ediği ben bu çiçeği nası ltaşıyacam utanırım dedi..çiçeğ isallıya salllıya sallıya gezdi dökülüyodu içinden parçalar verirmisin dedim çiçeği aldı mdirek çöpe attım... bazen o kadar düşnücesizce davranıyoki çoğunuz karşındakini nasıl kırdıgın farketmiyosunuz ve o durumda bile birşeyler bekliyosunuz...bizdne bekliyonuz bide garip | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |