![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
* ben acıların cocuguyum modeli -meltem benimle cıkar misin? -hayır! -tamam meltem simdi git ve beni yanlızlıgım ile yanlız birak * kıvrak modeli - meltem benimle cıkar mısın, misal iki biletim var sezen aksu konserine? - hayır! - aa simdi hatırladim, hülya'ya soz vermistim... oteki sefere insallah... *çareler tükenmez modeli - meltem benimle cikar misin - hayır! - e o zaman ben gidip hülya'ya bi sorayim... * anlamaz modeli - meltem benimle cikar misin? - hayir! - o zaman, askim, ilk olarak konsere gidelim dimi...? - hayir dedim... - tamam, onlerden almaya calisirim... yemek de yeriz di mi hayatim.. - sana adimi soyledigime inanamiyorum... - evet askim ya, ismin cok guzel... *güner ümit modeli - meltem benimle çıkar mısın - kesinlikle hayır. - kesinlikle hayır dediniz kaybettiniz, puanlar kırmızı masaya.. *sartlanmis model -meltem benimle cikar misin -tabi neden olmasin -sen kaybettin kizim, seni sevmistim halbuki *redden sonra karizmayi cirkeflesmekte arayan model -meltem benimle cikar misin -hayir salak -ben seni deniyordum zaten..idaaya girmiştik arkadaşlarla..ben başkasını seviyorum * esprituelim ben modeli -meltem benimle cikarmisin -hayir hayir hayir! -peki sen asansorle cik ben yetisirim *psikolog modeli - pelin benimle çıkar mısın - hayır salak. - tabii, sana hak veriyorum. daha önceki ilişkilerinde yüreğine aldığın yaralar seni korkutan.. sanırım biraz zamana ihtiyacın var.lütfen biraz düşün. *iyimser model -burcu benimle çıkar mısın -hayır -ama asla demedin demek ki hala umut var *benimle cikar misin meltem -hayir -hahah... bir an icin benimle gercekten cikabilecegin ihtimalini dusundun degil mi itiraf et ![]() * - gerçek misiniz? -yuh... bu devirde -en iyi bunu bulabildim... -olmamış ama. -ne yani benimle çıkmaz mısın -hah hah hayyy... gülünç olma. - peki o zaman... eee... ben duman'ın vokalistini tanıyorum. - eee - gitar çalıyorum ben - yemezler... *romantik model -meltem benimle çıkar mısın -olmaz berke! -oysa pembe panjurlu evimizde, gece pencereden yıldızları seyrederek bir ömür geçirmek isterdim seninle... -bak seeen...
__________________ Sahte tüfegi kafama dayamıs, Korkmamı bekliyosun.. Düsüncemin geldigi yere git, Kendine yer kap. Sagopa & Kolera <3 * Konu Psimist tarafından (21-08-2008 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |