![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | güsell güselll ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paylaşılmış olanı paylaştığımı beğendiğin ve yorum yazdığın için teşekkürler ![]()
__________________ Sahte tüfegi kafama dayamıs, Korkmamı bekliyosun.. Düsüncemin geldigi yere git, Kendine yer kap. Sagopa & Kolera <3 * Konu Psimist tarafından (21-08-2008 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | * anlamaz modeli - meltem benimle cikar misin? - hayir! - o zaman, askim, ilk olarak konsere gidelim dimi...? - hayir dedim... - tamam, onlerden almaya calisirim... yemek de yeriz di mi hayatim.. - sana adimi soyledigime inanamiyorum... - evet askim ya, ismin cok guzel... *iyimser model -burcu benimle çıkar mısın -hayır -ama asla demedin demek ki hala umut var *benimle cikar misin meltem -hayir -hahah... bir an icin benimle gercekten cikabilecegin ihtimalini dusundun degil mi itiraf et ![]() en çok bunLara bitiyorum yha ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ Konu burock fun tarafından (21-08-2008 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
BeşiktaşK !!!! ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu reddilme olayina MEHMET TOPUZUN FEBEYI REDDEDITTIGI ORNEGINI DE EKLESENIZ ARKADASLAR HEMDE ILK SIRA KARIZMA YERLERDE :-) :-) :-)
__________________ Bu aşkı Seviyorum "BJK" Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !! Konu ferya1903 tarafından (09-06-2009 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
azize:mehmet feneve gelirmisin mehmet ![]() azize:de get lan döneksin sen zati gelirsen döveriz seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
BeşiktaşK !!!! ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hahah kuzey super ![]() Azize Yildivim : Mehmet Bize Gel cocuuum MehMet TOPUZ: OLMaZ KIYAMET KOPSA 50 MILYON VERSEN GELMEM BEN BESIKTASLIYIMM. AziZe Yildivim : Geleceksin Uleeeeeen Geleceksinn MehMet TopUz : ISTEMIYORUM YAA Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa AziZe Yildivim ( karizmayi kurtarmaya çalisir) : Biz ZATen SEni Istemiyovduk :-D ama bi keve gelsen noluv bee hem belki bu sene Tuvkiye Kupasini Gövüvüz.. ayvica Volandiho yu Alcezz MehMet Topuz : De Geeeeeeeet Deli etmee ben..
__________________ Bu aşkı Seviyorum "BJK" Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !! Konu ferya1903 tarafından (09-06-2009 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | çoq gsl bayıldım
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahaha ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |