![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 

|  |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. | 
![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |    
 aklaban (tam dövmelik) tip:    -nasıldı yavrum? +ühü ühü ühü -ne oldu evladım? +ühü ühü ühü -evladım kötü bir şey mi oldu? +şakaaaaa .............................. ............... sıkılgan tip: -nasıl geçti oğlum? +efendim baba! -nasıl geçti diyorum +hıııııııııı -oğlum delirtme adamı!!! +anne hadi gidelim -?!!! .............................. .................. hazır tip: -kızım benim geçmiş olsun +sağol baba ama şey... -ee kızım ne şeyi +ya baba biliyosun abim de dördüncü girişinde kazandı ama bak şimdi nerelerde!!! -vay eşşoğlu meşodunu...şuna yapamadım demiyoda .............................. .................. ezik tip: -baba! babacığım! +yavrum! -babam benim! +buyur kuzum! -eller kadir kıymet bilmiyor baba! +yine ne oldu len!..yine bi şey yok deme artık yeter...sekiz senedir ömrümü çürüttün...nedir ulan senden çektiğim... -sen de vur baba sen de vur...yara benim...yara benim.... .............................. .................... kaderci tip: -nasıl geçti kızım? +her şey nasib kısmet... -nasıl yani...bir şey söyle +nasibten öte köy yok...alnımıza ne yazıldıysa o olacak -hay alnına burnuna... .............................. ..................... bayılgan tip: -nasıl geçti yavrum? +(arkadaş yerd  !!.............................. ...................... bahaneci tip: (ağlayarak gelen bir kıza...) -kızım ne oldu? +of baba ya... -ne oldu? +biri ordan kusar...öbürü suyu optiğime döker... gürültünün biri bin para... ohooooo ho... -vah yavruuum kıyamam...olur olur seneye olur... .............................. ........................ hasta tip: -nasıl geçti kızım? +of ellerim titriyor -geçti yavrum geçti +midem de bi hoş -nasıldı ki sınav +başımın ağrısından bi şey yapamadım ki... .............................. ......................... rezil tip: -ne oldu aslanım nasıl geçti? +ya baba iyi geçecekti de yanımdaki gız bi cevap vermedi gitti -puhh sıfatına...hangi gız goçum, göster şunu!!! .............................. ............................ heyecansız tip: (uzaktan babasını görür ve bağırarak) -ben iyiyim...iyi geçti...PATTT!!!(arkadaş yerde) 
				__________________   Elinde bir tane çiçek; sevecek sevmeyecek o minicik çiçek bunu nereden bilecek !  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     -kızım benim geçmiş olsun    +sağol baba ama şey... -ee kızım ne şeyi +ya baba biliyosun abim de dördüncü girişinde kazandı ama bak şimdi nerelerde!!! -vay eşşoğlu meşodunu...şuna yapamadım demiyoda ![]() ![]()   tesekkurlerr
				__________________   Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;)    |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
|    karamel  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  
				 Tecrübe Puanı: 21    ![]() ![]()  |     süper   ![]()  :d |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
|    ah mine'l-aşk  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 44    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     güzelmiş       teşekkürler...
				__________________   ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır..  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    ÇUKUROVA KARTALI  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 63    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    ![]() ![]()   süperr |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  
				 Tecrübe Puanı: 38    ![]() ![]()  |     ehehe     ![]() 
				__________________   Besiktas JK .  |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
|    Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 34    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ezik ile kaderci ye bayıldım    ![]()   ezik kesin fenerlidir![]()  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |